Cea mai comuna optiune pentru brazi artificiali de Craciun sunt cei ieftini din clasa economica si segmentul de preturi medii. Ramurile unui astfel de brad artificial au o baza de sarma, care este rasucita impreuna cu o pelicula taiata subtire din material PVC (ace plate, bidimensionale). Prin constructia lor, astfel de ace creeaza o imagine volumetrica. Materialul folosit pentru crearea ramurilor de brazi artificiali poate varia in lungime, culoare si densitate, si, datorita acestui fapt pot fi creati un numar mare de optiuni de proiectare. La atingere, acele brazilor artificiali pentru Craciun sunt destul de moi. O crenguta poate fi stransa in mana pana la baza acelor, fara a se simti vreo intepatura. Pentru a oferi ramurilor un aspect mai natural, se foloseste o solutie interesanta, apropiata de culoarea naturala a brazilor clasici. Un brad artificial de calitate poate fi cumparat din magazinul online craciun.market, care dispune de o gama variata de astfel de modele, atat ieftine, cat si din clasa lux.

Brazi de lux realisti

Cei mai scumpi si, in acelasi timp, cei mai realisti si frumosi sunt brazii de lux.  Modelele de brazi de lux sunt aproape imposibil de diferentiat de cei naturali.  Fiecare ramura este modelata din cauciuc dens in forme individuale, si, acest lucru permite obtinerea unei copii exacte a unei ramuri de molid adevarat. Acele sunt voluminoase, mai groase la inceput si subtiate spre varfuri. Spre deosebire de cele reale, acele artificiale nu inteapa si este imposibil sa te zgarii cu ele. La atingere, acest material seamana cu cauciucul elastic, refacandu-si imediat forma dupa incretire. Deoarece matritele pentru turnarea acestor ramuri sunt foarte diferite, exista multe optiuni de brazi de lux, pe care de asemenea, ii poti cumpara din magazinul online craciun.market.

Optiuni de brazi artificiali in magazinul online craciun.market

Exista mai multe tipuri de brazi artificiali de Craciun:

Brazi de lux incredibil de realisti. Fiecare ramura a acestui tip de brad artificial este modelata in forme. Este cel mai frumos si in acelasi timp cel mai scump brad de lux din cauza dificultatii de productie.

Brazi artificiali turnati din PVC. Cel mai comun tip de brazi artificiali ieftini, sunt cei  turnati. In acest caz, ramurile de cauciuc sunt intotdeauna situate mai aproape de marginile coroanei, iar spatiul interior al copacului este umplut cu ramuri pufoase de PVC. Acest lucru reduce costul produsului, si, in acelasi timp, aspectul sau ramane excelent. In functie de modelul specific, procentul de piese turnate si din PVC poate varia. Avand in vedere ca orice brad artificial de Craciun este de obicei decorat cu ornamente de Craciun, in magazinul online craciun.market exista o abundenta de decoratiuni Craciun putand alege tot ceea ce crezi tu ca iti poate aduce spiritul Craciunului in casa ta.

Brazi artificiali combinati din toate tipurile de materiale. Exista o combinatie neobisnuita de materiale, care ajuta la crearea de modele de brazi de Craciun, care par destul de naturali. Astfel de modele originale sunt pe gustul clientilor care, din diferite motive, se plictisesc de molidul clasic obisnuit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Ce trebuie sa stii despre teste de inteligenta sau teste de cariera
Next post Samsung prezentă monitorul oficial pentru PUBG Europe League 2019