Porii dilatati de pe fata sunt o imperfectiune care poate provoca acnee si cosuri. Este foarte important sa sa tratati pielea inca de la aparitia porilor dilatati. Este important sa apelati la un tratament pori dilatati efficient si sigur. Aflati cum sa rezolvati problema porilor faciali dilatati!

Problema porilor dilatati este foarte frecventa la persoanele care tind sa aiba pielea grasa si mixta, insotita de productia excesiva de sebum. Fenomenul porilor dilatati apare mai ales pe fata, in special de-a lungul „zonei T”, a barbiei, nasului si fruntii. Cu cat exista mai multe impuritati, cu atat porii se vor dilata, rezultand pete negre si pete albe. Aceasta problema afecteaza aproape pe toata lumea, deoarece poate depinde de diversi factori, cum ar fi varsta, sexul, tipul de piele, afectiunile hormonale si daca sunt utilizate medicamente. Atunci cand trebuie sa apelati la un tratament pori dilatati, ar fi indicat sa alegeti profesionistii din domeniul esteticii. Astfel de profesionisti puteti intalni la Clinica Yiara. Veti avea parte de pori dilatati tratament cu cele mai noi metode si tehnologii. Se recomanda folosirea laserului Harmony XL Pro, care imbunatateste calitatea pielii prin puterea fasciculului luminous. La Clinica Yiara se folosesc 2 metode laser minim invasive ca peeling laser (Erbium Yag) sau noninvazive ca fotorejuvenarea cu Clear Lift.

Cauzele porilor dilatati se datoreaza in principal pielii uleioase. Porii sunt blocati de substante impure, grasimi si celule moarte si se dilata. Glandele sebacee produc o cantitate mai mare de grasime si acest fenomen duce la formarea initiala a punctelor negre si apoi a cosurilor si acneei. In mod normal, pielea este capabila sa se protejeze de bacterii, virusuri sau ciuperci, prevenind infectiile, dar, cu prezenta porilor dilatati, conditiile echilibrului hidro-lipidic sunt modificate si pot sa apara tulburari mai grave ale pielii, cum ar fi acneea.

La Clininca Yiara veti gasi tratamente sigure realizate de specialist si va puteti bucura de rezultate cu adevarat vizibile.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post SIMTE JOCUL FOLOSIND CĂȘTILE RAZER NARI ULTIMATE PENTRU XBOX ONE
Next post Avantajele si dezavantajele imprimarii 3d