Oricine a cumparat macar o bijuterie Ioana Preda, a remarcat calitatea acesteia. Ioana Preda, prin intermediul magazinului fizic, dar si online, ofera bijuterii argint elegante, chic, in tendinte. Nu sunt doar simple accesorii, ci obiecte din argint care au o poveste in spate, care vin incrustate nu doar cu pietre frumoase si stralucitoare, ci si cu emotie si trairi intense. Da, aceste bijuterii din argint sunt un statement al bunului gust si le recomandam oricarei femei care apreciaza unicitatea.

Pe site-ul magazinului veti gasi o gama diversificata de bijuterii de argint incepand de la inele si pana la coliere sofisticate. Sunt produse ce pot fi accesorizate usor si merg purtate indiferent de ocazie. De altfel, versatilitatea lor le face ideale pentru ocaziile de zi cu zi, cat si pentru evenimente importante. In fiecare sezon pe site apar noutati, dar si reduceri substantiale. Preturile sunt accesibile, asa ca nu e imposibil sa va achiztionati o bijuterie de calitate, la un pret bun. Iata cateva recomandari de bijuteri elegante, ce pot fi purtate in orice situatie.

De exemplu, cerceii din argint Bella. Sofisticati si feminini, acesti cercei se adapteaza usor oricarei tinute, oferindu-ti doza zilnica necesara de stil. Fac parte din noua colectie si pot fi purtati de oricine, indiferent de varsta. Orice tinuta va capata o nota de eleganta absoluta. Sunt cercei din argint 925 placat cu aur roz, cu piatra cuart de gheata fatetata si zirconii mici, albe. Cerceii au inchizatoare model frantuzesc. Un alt exemplu este colierul din argint Dante. Este imposibil sa nu te indragosteti de acest colier. Bijuteria are un pandant care iti poate evoca faimoasele oua Faberge. Colierul are model feminin, delicat si colorat, si reprezinta o alegere inspirata in foarte multe momente. Poate fi purtat singur sau in combinatie cu alte coliere. Efectul, in ambele cazuri, va fi la fel de spectaculos. Este din argint 925, cu un element mobil stilizat in forma de ou, imbracat in email de diverse culori. Pandantul se deschide si are in interior o pasare de argint.

O bijuterie Ioana Preda va fi acel element ce va iesi in evidenta, fara insa a fi ostentativ. Odata achiztionata o astfel de bijuterie, va veti dori si alte modele pentru ca in colectie se regasesc piese ce nu trebuie sa va lipseasca.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post ViewSonic lanseaza noi monitoare de gaming ELITE, prevazute cu panouri IPS Nano Colour, tehnologie G-SYNC si timp de raspuns de 1ms
Next post ELKO aduce pe piata locala aspiratoarele fara fir Roidmi, companie din grupul Xiaomi