Unghiile cu gel au devenit preferatele femeilor de pretutindeni. In ciuda orelor petrecute la salon, pentru creatie si intretinere, unghiile cu gel au o sumedenie de avantaje pentru femeia moderna, cea care este intotdeauna ocupata cu serviciul sau sa-i faca fericiti pe toti cei din jur. Daca nu ai apelat pana acum la o manichiura cu gel unghii, astazi iti prezint care sunt principalele avantaje ale unghiilor cu gel, cand si de ce este recomandat sa apelezi la aceasta.

3 motive pentru a apela la manichiura cu gel

  1. Unghii casante

Daca faci parte din categoria ghinionistelor care se confrunta cu unghii moi, care se rup foarte repede si iti doresti la fel ca toate femeile din jurul tau sa ai o manichiura irezistibila, atunci manichiura cu gel poate fi solutia.

In cazul in care nu suferi de o anumita sensibilitate la nivelul unghillor sau de o boala, unghiile cu gel realizate cu materiale de la Bio Sculpture iti pot asigura maini frumoase chiar si peste trei saptamani.

  1. Lucrezi mult cu mainile si cu publicul

In cazul in care lucrezi preponderent cu publicul, vei dori sa-ti etalezi o infatisare decenta si curata, iar mainile si respectiv unghiile vor avea intotdeauna un cuvant de spus.

Astfel, manichiura cu gel te va ajuta sa ai mainile impecabile pe termen lung iar oamenii vor fi incantati sa aiba parte de serviciile tale.

De asemenea, daca lucrez intr-un domeniu in care oja normala nu ar avea nicio sansa, fie nu ai suficient timp la dispozitie sa-ti faci manichiura in permanenta, Bio Sculpture iti va veni in ajutor cu geluri ultra rezistente.

  1. Daca esti o persoana foarte incarcata

Deseori, prea multe prioritati precum familia sau munca tind sa ne izoleze de tot ceea ce inseamna infrumusetare. Astfel, cu toate ca pentru o manichiura cu gel va trebui sa aloci minim doua ore, tot acest timp este castigat pe parcurs caci materialele de calitate iti vor oferi modelul si forma dorita pe o perioada indelungata. Nu vei mai fi nevoita sa-ti faci griji in permanenta despre cum se prezinta manichiura ta caci aceasta va fi formidabila pe perioade lungi de timp.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *