Multe intrebari isi pun oamenii legate de locul de munca. Iata lista acestora:
1. Este mai bine sa te duci la un birou zilnic sau sa lucrezi de acasa?

Evident ca raspunsul difera de la persoana la persoana. Sunt oameni care simt nevoia de socializare, persoane care se aranjeaza atent si simt nevoia sa fie admirate la locul de munca pentru felul in care arata. Pentru a-si indeplini nevoia de admiratie si de socializare, ele uita trezitul de dimineata, neplacerile cauzate de impartirea biroului sau a spatiului de lucru cu un coleg artagos, naveta pana la serviciu.
Altii dimpotriva vor sa doarma mai mult, sa lucreze in pijamale sau haine de casa, sa poata supraveghea locuinta sau sa si lucreze pentru bani, dar sa faca si treburi casnice in acest timp. Stiu doamne care pun de mancare, lasa focul domol si pana fierbe mancarea lucreaza in birou la ceea ce au de facut. In orice caz fac fata lucrului la domiciliu numai persoanele disciplinate, care sunt suficient de responsabile sa lucreze la fel de bine si singure, fara sa se afle sub supravegherea unui sef.

2. Sa lucrezi la stat, la patron sau sa ai firma ta? In prezent, nu mai este deloc greu sa iti infiintezi o firma si sa o conduci energic catre succes cu firma Adisaf.ro care este alaturi de tine, daca iti doresti acest lucru si care a stat in spatele a milioane de afaceri de succes.

Daca ai ceva bani de investit, este si pacat sa nu ai firma ta, fiindca in acest mod vei asigura si celor din familie locuri sigure de munca si nu vei mai duce lipsa de bani, daca mergi pe mana firmei prezentate mai sus. Se poate sa fii in pana de idei. Esti tentat sa deschizi si o cafenea, dar te gandesti si la o covrigarie cu vad comercial, de la care sa isi poata cumpara omul dimineata o cafea, un ceai, un corn, sau un covrig, dar si un iaurt sau o bucata de placinta cu branza buna si proaspata sau de pizza. Este bine sa te consulti cu cei de la Adisaf.ro, fiindca ei au infiintat mii de firme, PFA-uri sau SRL-uri si cunosc exact piata din zona ta. Ei au cele mai destepte solutii pentru clientii lor, fiindca au studii de specialitate, experienta si dupa cum spuneam, cunosc perfect piata cu ofertele si nevoile ei. Sa fii sigur ca niciodata nu te vor indruma gresit.

Daca apelezi la Adisaf.ro pentru consiliere, infiintare firma, mentenanta si managementul si suportul afacerilor nu mai sta angajat la stat si nici la patron, ci fii propriul tau angajat, sa nu mai imparti rodul muncii tale cu nimeni. Adisaf.ro te va reprezenta la Registrul Comertului pentru toate operatiunile atat de necesare firmei tale si pentru schimbarile generate de dezvoltarea acesteia.
In afara reprezentarii tale in fata institutiilor statului care trebuie sa fie instiintate cu privire la cea mai mica schimbare din firma ta, specialistii firmei amintite te pot ajuta si la:

-bilanturi contabile facute cu profesionalism.
-asigurare sediu social situat foarte bine si cu toate dotarile necesare. In afara schimbari legale a sediului social pentru care depunde cererea si actele necesare la timp, Adisaf.ro pune la dispozitia clientilor sedii sociale remarcabile pentru toate tipurile de activitati.
-suport juridic si servicii de resurse umane atat de necesare intr-o firma, adica lectii de management oferite detinatorului firmei. Oricine are impresia ca poate conduce o firma, dar cand ajunge in postura de manager realizeaza cat de greu este acest lucru. Raspunderea este mare, in plus sunt necesare abilitati de organizare, cunostinte de psihologie si sociologie si cunoasterea legislatiei. Aceste abilitati nu vin de la sine, ci prin initiere.
-administrare imobile unde se desfasoara activitatea prin contract. Ce faci cand ai un numar mic de salariati, care se ocupa de productie si de desfacere si ai de administrat doua-trei imobile mari? Nu poti pune pe oricine in functia de administrator, fiindca desi din afara pare foarte usor, in realitate acest lucru este dificil.
-obtinerea autorizatiilor si avizelor necesare functionarii.

3. Sa iti conduci singur firma sau sa angajezi un manager?
Aceasta este ultima intrebare la care se gandesc antreprenorii inainte de a pune pe picioare o afacere.
Am sa va raspund la intrebare cu o alta intrebare: De ce sa platesti pe cineva sa conduca, din moment ce Adisaf.ro te ajuta sa conduci, aparandu-ti interesele?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post AVI are grija de sanatatea ta
Next post Trăiește liber! AVI îți oferă asistență virtuală permanentă, ca tu să îți vezi în voie de lucrurile cu adevărat importante