A detine o sala de petreceri speciala pentru copii, este o afacere extraordinara. Nu numai ca vei avea clienti tot anul, insa le poti oferi celor mici clipe de neuitat si distractie pe masura. Desigur, investitia nu este deloc mica. A trebuit amenajat spatiul in asa fel incat sa nu existe niciun fel de pericol pentru micutii care, odata veniti, nu trebuie sa se preocupe de nimic. De asemenea, personalul angajat trebuie sa fie unul cu experienta si care stie cum sa se poarte cu copiii. Pe langa asta, o sala de petreceri trebuie sa ofere si un meniu special copiilor. In general, parintii aleg pizza sau clasicul snitel de pui cu cartofi prajiti.

Pentru o igiena cat mai buna si pentru a nu exista incidente neplacute, am alesa ca vesela pe cea de unica folosinta. Este vorba despre consumabile catering de tipul pahare plastic si farfurii ce se pot arunca dupa. De unde le-am cumparat? De la magazinul online sanito.ro. Este vorba despre un magazin cu peste 13 ani de experienta in domeniul comercializarii produselor de catering precum pahare, caserole, folie aluminiu si asa mai departe, dar si a produselor de curatenie si igienizare. Astfel, pentru mine, sanito.ro este magazinul perfect. De aici achizitionez inclusiv detergentii si dezinfectantii pentru suprafete si podele, sapunurile speciale pentru baie, hartia si servetelele si multe alte produse. Toate produsele sunt de calitate, dovada fiind faptul ca magazinul are peste 20000 de clienti multumiti. Si nu vorbim doar de oameni care detin afaceri micute, asemenea celei pe care o am eu, ci si de institutii, firme si companii mari, din toate domeniile, precum cel medical, agricol, industrial, transport, multinationale si asa mai departe.

Revenind la produsle alese, de aici am resuit sa cumpar tot ce este necesar pentru petrecerile reusite. Am gasit farfurii speciale pentru petreceri, cu desene si frumos colorate, lingurite si furculite in culori vesele si pahare de unica folosinta la fel de amuzante si placute. Copiilor le plac culorile si a avea vesela speciala este ceva extraordinar. Nu numai ca le va incanta privirea, ci ii va indemna sa manance tot din farfurie, spre multumirea parintilor, care adesea se confrunta cu probleme in acest sens.

Iata cateva exemple de produse achizitionate de la sanito.ro:

  1. Paie color Jumbo. Aceste sunt din plastic si sunt disponibile intr-o multitudine de culori. Un set contine 1000 de paie si un bax contine 5000 de paie. Este suficient sa imi refac stocul odata la 4 luni.
  2. Farfurii de unica folosinta cu desene. Acestea sunt foarte rezistente, neexistand riscul de a se rupe sau de a se scurge sosul sau alte ingrediente din ele. Un set contine 12 bucati si un bax are 240 de bucati.
  3. Pahare plastic color. Acestea sunt disponibile in diverse culori si fac deliciul celor mici, fiind diferite de cele clasice, albe, pe care le stim cu totii. Un set contine 100 de pahare de plastic si un bax are 3000 de pahare de plastic. Pot sa spun ca acestea sunt cele mai consumate produse, pentru ca trebuie schimbate des, chiar si la o singura petrecere.
  4. Farfurii, linguri si cutite color. Acestea vin, de asemenea, intr-o multitudine de culori, iar copiii sunt foarte incantati. Nu sunt periculoase si ,de asemenea, sunt igienice, nemaiexistand riscul de contaminare ca in cazul celor metalice.

Sanito.ro imi este de mare ajutor pentru sala de petreceri. Apeleaza si tu, cu incredere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Inchirieri miniexcavator rezolva problemele repede si bine
Next post ADATA lansează cardurile de memorie microSDXC/SDHC UHS-I cu rezistență sporită