`Sa incepem cu o afirmatie: o masina de curse 4×4 cu telecomanda RC este un cadou minunat! De ce? Pentru ca este o jucarie ideala pentru cam toti baieteii si taticii de baieti. Pentru fiul meu, ea a fost pe lista de dorinte pentru o lunga perioada de timp, pana cand a fost timpul sa alegem prima masina cu telecomanda RC. Aceatsa a fost un cadou pentru a patra aniversare a pustiului meu. Am achiztionat aceasta masinuta deosebita de la magazinul online nebunici.ro. Pe site exista o gama diversificata de masinute de acest gen. Aceste jucarii sunt incantatoare nu numai pentru copii, ci si pentru mine, ca parinte, reprezinta o atractie extraordinara.

O masina cu telecomanda pentru copii are rolul de a oferi distractie, dar si de a dezvolta abilitatile motorii fine si capacitatea sa de a se concentra. Multe modele de masini cu telecomanda sunt foarte potrivite pentru copii, deoarece au doar doua comenzi care se ocupa una pentru a merge inainte sau inapoi si cealalta pentru directie. Un alt avantaj: “conducerea” unei masini cu telecomanda RC nu este numai distractiva, ci si testeaza capacitatea de dexteritate si concentrare amicului “sofer”. Acest lucru a convins-o si pe sotia mea ca achzitia unei asemenea jucarii este mai mult decat benefica.

Cum sa alegeti cele mai bune masini cu telecomanda pentru copii?

Viteza si controlul directiei. Pentru a nu distruge o masina cu telecomanda nu alegeti una prea rapida si dificil de condus. Este recomandabil sa cumparati una potrivita pentru varsta copilului. Viteza, raza transmitatorului si usurinta in controlul directiei sunt elementele carora trebuie sa li se acorde atentie si care trebuie adaptate varstei si capacitatii copilului.
Daca alegeti o masina care este prea rapida sau dificil de manevrat, riscati sa se sfarame dupa zece minute. Ar fi un moment frustrant atat pentru cei mici, cat si pentru parinti.

Va recomandam sa alegeti viteze care sa nu depaseasca 25 km / h pentru copiii cu varste cuprinse intre 3 si 7 ani. In timp ce copiii mai mici intampina dificultati in gestionarea masinilor care au o acceleratie mai mare, cei de la 3/4 ani mai mult se distreaza mai mult cu viteze mai mari. Masina va trebui sa fie solida si sa reziste la ciocnirile de mese, mobilier sau orice altceva. Initial, va fi necesar sa invatati cum sa gestionati masinuta controlata prin telecomanda RC si ca unele accidente vor fi inevitabile.

Masinuta va fi utilizata in interior sau in aer liber?

In cazul in care ideea este de a folosi masinuta cu telecomanda pentru copii in interior, va recomandam sa alegeti modele mai mici si mai rapide. Chiar si un unghi de virare mare poate fi avantajos pentru utilizarea mai usoara a masinii cu telecomanda RC. Daca, pe de alta parte, intentionati sa folositi masina in exterior, va recomandam modele robuste, cu roti mai mari si potrivite pentru un teren diversificat. Chiar si modelele cu tractiune integrala au avantaje clare in exterior.

Masina robusta cu telecomanda RC pentru copii

Este inevitabil ca masina de la distanta sa sufere din cand in cand un accident.O structura robusta a corpului superior si a unei bare frontale asigura, de obicei, ca vehiculul poate supravietui unor accidente suplimentare fara a se sfarama. O masinuta 4 x 4 Ford Bronco New Bright Rock Crawler sau Masinuta Ninco Carrick Lorcan sunt modele perfecte de rezistenta. Antena telecomenzii trebuie sa fie flexibila, astfel incat sa nu se rupa imediat sau sa se blocheze in timpul utilizarii. Pentru masinile cu telecomanda mai rapide, ar putea fi util sa verificati un spoiler. Chiar si rotile din cauciuc moi, elastice si antiderapante sunt utile in raport cu suprafetele pe care micutul tau intentioneaza sa-si plimbe propria masina de curse.

Oferta masinilor cu telecomanda de la nebunici.ro este intr-adevar larga si exista masini excelente chiar si pentru cei de 3 ani. Cu toate acestea, aveti grija sa alegeti un model potrivit pentru abilitatile motorii copilului: viteza, intervalul de emisie si controlul directiei trebuie sa fie adecvate varstei si abilitatii copilului.

In general, putem spune ca luam in considerare varsta recomandata de producator. Daca copilul dvs. este deosebit de priceput, puteti alege un model pentru copiii mai mari de 2-3 ani, dar o masina care este dificil de manevrat ar putea provoca frustrare si respingere. Intrati acum pe nebunici.ro pentru alegerea cea mai buna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post MOUSESPORTS SE ALĂTURĂ TEAM RAZER ÎN URMA UNUI PARTNERIAT STRATEGIC
Next post Un service telefoane pe care trebuie sa il vizitati la nevoie!