Adjectivul nu este deplasat si a fost bine ales, fiindca exista mereu diferenta intre servicii vidanjare Bucuresti elegante si vidanjarea aceea rudimentare cu care eram obisnuiti in trecut.
Fiindca imi place sa vorbesc deschis, la tara si astazi exista oameni care isi golesc singuri, cu ajutorul galetilor, toaletele din curte sau puturile absorbante, fara sa le pese la ce pericole se expun. Microbii incearca sa patrunda in organismul acestor oameni pe toate caile posibile.

Vidanjarile rudimentare se fac noaptea, tarziu sa se poata deversa produsele care contamineaza in apa raurilor sau pe malul acestora. Din pacate, inca se mai procedeaza asa. Rudimentare sunt insa si vidanjele vechi care apartin unor oameni de afaceri iresponsabili, fiindca starnesc dezgust cand apar, sunt extrem de murdare si puturoase.
Eram copil, cand am facut cunoastinta pentru prima data cu o asemenea masina si am cerut explicatii de ce arata oribil si de ce miroase atat de urat. Apoi mi-a fost mila de cel care o conduce si de oamenii care stateau in ea. Cu toate acestea, avem nevoie de oameni care practica meserii murdare ca noi sa avem curat in casele si in orasele noastre si ei merita salarii mari si sporuri pentru serviciile lor indispensabile.


Am crescut cu fobia de vidanja si obisnuiam sa ma ascund de cate ori o vedeam. Daca trecea pe strada, intram in primul bloc (nu existau interfoane la intrare) sau in primul magazin aparut in cale.
Eleganta si vidanjare?! Da, eleganta si vidanjare, fiindca serviciile prezentate mai sus s-au schimbat la 180 de grade de la aparitia firmei Calypsomono.ro, care are in dotare echipamente si masini speciale.
Eleganta unor astfel de servicii inseamna decenta si normalitate.
Nu conteaza ce transporta vidanjele, ele trebuie sa fie curate cand apar pe sosele si sa ermetizeze mirosurile, iar cei care le conduc sa deverseze continutul lor intr-un loc securizat, sa nu afecteze panza freatica sau solul.

Pentru salariatii din domeniu, eleganta inseamna sa lucreze mecanizat, cu pompe de inalta presiune, cu furtune, cu aparatura care sa ii impiedice sa mai puna mana pe ceea ce vine in contact cu materiile de care noi toti ne ferim.
Nu se poate eleganta fara curatenie perfecta si fara responsabilitate!
Dincolo de aceste aspect esentiale, eleganta se manifesta si in raportul clienti-firma, deoarece:
-site-ul oficial este bine structurat si prietenos cu vizitatorii, care gasesc aici toate informatiile necesare privind serviciile oferite, dar si datele de contact. Cautarile potentialilor clienti au luat sfarsit, solicitarea unor astfel de servicii este 100% gratuita si posibilitatea dialogului facilitata de existenta numeroaselor cai de comunicare. Sa zicem ca esti pe bulevard si zgomotul produs de masini este infernal! Ducandu-te sau venind de la serviciu, realizezi ca ai uitat sa programezi sosirea vidanjei la domiciliu sau repararea canalizarii, care iti da de furca. In asemenea circumstante nu poti suna, fiindca nu se aude nimic. Cel mai simplu este sa te asezi pe o banca la umbra si sa completezi formularul online. Te destinzi 10 minute si primesti si raspuns in acest timp, fiindca sunt foarte prompti.

Poti sa te afli intr-un loc linistit, dar nu ai pe ce sa te asezi, sa scrii un e-mail sau sa completezi un formular. In cazul acesta se potriveste apelul telefonic. Iata ca exista si eleganta comunicarii pe care o au in vedere cei de la Calypsomono.ro.
Dar comportamentul lor exemplar nu se opreste aici. Din gama variata de servicii premium nu lipseste sub nicio forma consilierea de care are nevoie clientul si aceasta se ofera gratuit.
Cand te afli intr-o situatie dificila ai nevoie sa iti spuna cineva ca totul va fi bine, ca o echipa va sta la dispozitia ta si nu va pleca de langa tine, pana nu iti va rezolva problema.

Interventiile lor prompte si de calitate fidelizeaza clientii, de aceea firma prezentata mai sus are contract cu societati, multinationale, restaurante de lux si hoteluri cu restaurante.
Pai, cine sa goleasca separatoarele de grasimi montate sub chiuvetele restaurantelor, cand in sezonul estival se umplu in cateva zile?
Le multumesc celor de la Calypsomono.ro pentru modul in care m-au ajutat sa inving fobia de vidanja si de vidanjari!
Daca in trecut deveneam campioana la alergari, cand vedeam masinile cu furtunul murdar, care se vedea clar unde a fost bagat, in prezent eu sunt cea care ii chem si asist la vidanjarea de la domiciliu.
Vidanjarea eleganta este furnizata de Calypsomono.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Brother a acordat premiul pentru derularea de activități de protecție a naturii și conservarea biodiversității
Next post Echipamente Next Level Racing pentru simulatoare – disponibile în România prin MGT Educational