De cand prietenii mei s-a mutat in Ploiesti, m-am simtit dat la o parte si am decis ca trebuie si eu sa scap de orasul in care locuiam. Sa vand casa mi-a fost foarte usor, deoarece locuiam intr-un apartament in centrul orasului, insa nu stiam ce anume imi doream sa cumpar in Ploiesti.

Asa ca, fara sa mai stau pe ganduri am apelat la prietenii mei deja mutati pentru informatii legate de piata imobiliara din Ploiesti.

Acestia mi-au recomandat sa caut vanzari vile Ploiesti deoarece preturile sunt mult mai avantajoase decat in Cluj Napoca si cu banii primiti pe apartament pot sa imi cumpar o casa de vis.

Zis si facut! Am inceput sa rasfoiesc paginile virtuale ale site-ului royal-imob.ro pentur a gasi o vila care sa fie pe gustu meu.

Nu a trebuit sa caut mult si am gasit o vila cu 5 camere care parca era cosntruita din imaginatia mea.

Datele pe site-ul royal-imob.ro erau pe cat se poate de clare, iar dezvoltatorul preciza urmatoarele afirmatii:

Cartierul este compus din 8 vile, construite in sistem duplex, cu fundatie de beton armat, structura pe cadre de beton, peretii din caramida Porotherm de 30 cm, placa de beton pe fiecare nivel inclusiv peste etaj, acoperis din tigla metalica izolat cu 20 cm de vata minerala, tencuit pe interior si izolat termic pe exterior cu polistiren de 10 cm EPS 80.

Dotari si finisaje:

– cartier imprejmuit cu gard si poarta actionata electric

– cale de acces asfaltata si iluminata

– 2 locuri de parcare proprii

– usa intrare PVC Salamander

– tamplarie PVC Salamander cu geam termopan tripan

– usi interioare din lemn masiv stratificat

– centrala termica proprie, incalzire in pardoseala pe parter si calorifere din otel la etaj

– gresie, faianta, parchet laminat, vopsea lavabila alba, obiecte sanitare in bai cu dus tip rigola si sticla

– scara placata cu gresie sau lemn

– terasa placata cu gresie de exterior

Cu asemenea dotari nu mi-a fost deloc greu sa imi iau adio de la vechiul oras si a fac tranzitia pentru Ploiesti. Odata ce m-am mutat in Ploiesti si in cartierul de vis, am vazut ca am numai avantaje. Nu numai ca am gasit o multime de joburi care sa fie pe profilul meu, insa am trecere mult mai rapida catre Bucuresti in cazul in care trebuie sa plec cu job-ul.

Consider ca Ploiesti a devenit o piata imobiliara foarte accesibila si avantajoasa, iar in cativa ani orasul se va extinde. Asta nu poate aduce decat beneficii, mai ales pentru cei care vor sa vada o Romanie care progreseaza.

Royal-imbo.ro este site-ul pe are il recomand persoanelor in cautare de case prin Ploiesti, dar si in alte parti din Romania. Site-ul se updateaza zilnic postand cele mai noi anunturi din lumea imobiliara, cu preturi fara concurenta!

Nu credeam ca voi putea spune asta niciodata, insa la Ploiesti ma simt mai acasa decat in orasul natal. Cei care se muta in Ploiesti pot benefica de cele mai noi atractii si distractii!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Huawei a depășit pragul de două milioane de smartwatch-uri WATCH GT vândute la nivel global
Next post IKEA Pallady este oficial deschis!