Ador autobuzele de tip express, fiindca isi justifica pe deplin pretul biletului. In ele gasesti locuri suficiente. Rar se intampla sa accepte calatori in picioare si asta la cererea acestora. In aceste mijloace de transport in comun miroase mereu a proaspat si domneste curatenia. Nu iti este frica sa te asezi pe scaune sau sa te atingi de ceva. Aerul conditionat functioneaza, prin urmare oricat de cald ar fi afara, in ele este bine. Imi place sa iau expresul, fiindca stiu ca ajung la destinatie rapid, deoarece merge pe rute care nu ocolesc orasul si care nu sunt deloc aglomerate.

Pana mai ieri stiam ca exista astfel de transporturi, dar nu si pentru decedati si nu si pentru aducerea lor din afara tarii.

Este o veste buna si linistitoare pentru toata lumea ca exista repatriere decedati Anglia ultrarapida si decenta in conditiile expresului de la noi.

Dupa cum autobuzele de lux se cunosc din afara, fiindca nu este un fir de praf pe ele, la fel si masinile funerare destinate transportului funerar international. La firma prezentata de mine mai sus nu vezi masini murdare, fiindca soferii sunt constienti de solemnitatea repatrierii sau a transportului de la capela la cimitir.

Dar curatenia stralucitoare nu caracterizeaza numai exteriorul, fiindca masinile sunt la fel si in interior. Dupa fiecare transport ele sunt spalate temeinic si igienizate.

Daca in autobuzele noastre exista aer conditionat, sa nu murim de caldura si pentru ei exista sisteme de racire a aerului, chiar daca imbalsamarea este garantata.

Sigur ca diferenta dintre o calatorie linistita si finalizata si una ratata si cu multe peripetii o face soferul. Da, poate sa aiba o masina buna, daca nu este atent, intra in depasiri pe muchie de cutit si nu respecta regulile de circulatie, pasagerii vor cobori ametiti din masina si cu o stare de rau.

Firma de pompe funebre prezentata mai sus are angajati cu experienta, priceputi si responsabili, care isi dau silinta ca serviciile pe care le ofera sa fie la superlativ. Soferii conduc atent, sunt echilibrati si va aduc acasa pe cel drag care a pierdut lupta cu viata acolo, departe.

Fata de familia indurerata ei manifesta respect, vorbesc politicos si o tine la curent in permanenta cu felul in care decurge calatoria.

Asta nu este tot. Am vorbit mai mult de transport, fiindca l-am considerat prioritar, avandu-se in vedere faptul ca este unul special si ca  se face de la o distanta atat de mare.

Dar simt ca ii nedreptatesc pe cei care se ocupa de:

-pregatirea defunctului pentru marea calatorie. Prin eforturi mari trupul este spalat si imbalsamat, apoi imbracat si asezat cu grija in cele doua sicrie obligatorii.

-pregatirea sicrielor cu echipamente cu tot si sigilarea capacului. Inscriptionarea crucii, care se asaza alaturi.

-pregatirea dosarului de repatriere dupa interactionarea cu autoritatile din tara respectiva.

Este greu sa pierzi pe cineva atat de important din viata ta, dar trebuie sa iti faci datoria fata de el si sa semnezi neaparat un contract cu acesta firma de repatriere, daca vrei ca totul sa fie facut perfect.

Exista repatriere de lux, repatriere ultra rapida si acesta certitudine are scopul de a va linisti pe deplin sufletele, mai ales ca preturile sunt oneste.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Telekom Romania le aduce clienților noi avantaje și beneficii cu cea mai recentă ofertă de vară: vouchere Blue Air și telefoane Samsung
Next post Vacanța de gaming perfectă cu monitorul de 144Hz oferit cadou de PC Garage