Dupa ce a facut pasi importanti de-a lungul ultimilor ani pentru a ajunge cat mai aproape de clienti, pentru a le intelege nevoile si a le oferi solutii pentru dezvoltarea afacerilor lor, Caterpillar a propus in 2019 un nou indemn ”Let’s Do the Work”. Sub acest slogan, producatorul reuneste practic clientii, distribuitorii si angajatii intr-o singura comunitate de oameni de actiune, care isi fac treaba cu pasiune pentru a aduce o schimbare reala, concreta in lume. Este un demers de conectare cu toti clientii – mici, mari, noi si traditionali – in mod constructiv si relevant, iar roadshow-ul Caterpillar 2019, care s-a incheiat pe data de 11 iunie cu evenimentul de la Mogosoaia, face parte din acesta.

”Remarcam o maturizare a pietei in ultimii ani, atat companiile private, cat si entitatile din domeniul public tind sa planifice strategic, sa investeasca cu sens, dar si sa caute lucrari in toata regiunea pentru a valorifica echipamentele cu productivitate sporita. Cu o cota de piata de peste 20% si 60 de milioane de euro cifra de afaceri in Romania, Bergerat Monnoyeur se situeaza in continuare ca lider de piata in domeniul masinilor si utilajelor de constructii. Pot spune ca piata de infrastructura din Romania este din ce in ce mai asezata, mai interesata de tehnologie si de a acoperi cu productivitate lipsa de personal. Nu tinem sa vindem cu orice chip, ci ne intereseaza clientii educati, cei care doresc sa-si valorifice cat mai bine investitiile. In plus, noi sustinem dezvoltarea pietei si prin formarile de operatori pe care le facem prin Scoala Operatorilor. In cadrul Roadshow-ului Caterpillar 2019 promovam tocmai produsele noastre care pot face diferenta prin productivitate sporita”, a declarat Liviu Neagu, director general al Bergerat Monnoyeur Romania si Republica Moldova.

Bergerat Monnoyeur, de 28 de ani dealer Cat in Romania, a invitat anul acesta partenerii si clientii la o serie de evenimente inedite, pentru a rescrie impreuna regulile pe santiere. Dupa parcursul de la Sebes si Bacau, ultimul eveniment din cadrul Roadshow-ului a avut loc la Mogosoaia, pe data de 11 iunie. O gama extinsa de utilaje, consiliere in alegerea echipamentului potrivit, conectarea flotelor si a organizarilor de santier si folosirea tehnologiilor de ultima generatie sunt solutiile prezentate de Caterpillar. La fel ca in cazul precedentelor doua locatii, vedetele evenimentului au fost miniexcavatoarele Next Generation – Cat 301.6 / 301.8. Acestea sunt concepute pentru a oferi clientilor performanta sporita, versatilitate, siguranta, confort pentru operator si accesibilitate in spatii restranse. Ele ofera o serie de configuratii de baza, permitand clientilor sa aleaga utilajul cel mai eficient pentru aplicatiile lor, indiferent daca opteaza pentru o configuratie standard, raza compacta sau brat cu unghi variabil. Modelele se remarca printr-o serie de dotari moderne, precum deplasarea prin intermediul joystick-urilor, cruise control, monitor LCD cu Bluetooth si cabina rabatabila pentru acces facil la punctele de service. Practic, sunt concepute pentru a oferi clientilor performanta sporita, versatilitate, siguranta, confort pentru operator si accesibilitate in cele mai mici pachete posibile pentru utilajele din clasa de marime 1-2 tone.

“Noile miniexcavatoare Cat Next Generation sunt niste utilaje cu adevarat exceptionale si suntem convinsi ca au puterea de a redefini regulile mediului de constructii. Un detaliu extrem de important in privinta lor este reducerea la minimum a timpului necesar pentru efectuarea reviziilor sau reparatiilor, din care au de castigat in primul rand utilizatorii. Practic, in acest fel, ei vor plati mai putin pentru operatiile de mentenanta, care vor fi efectuate mai rapid, diminuand totodata si timpii morti cauzati de aceste interventii. Acest design inteligent, impreuna cu eficienta lor de top si cu performantele deosebite le transforma in cea mai buna alegere din categoria utilajelor de mici dimensiuni”, a spus Liviu Neagu, director general al Bergerat Monnoyeur Romania si Republica Moldova.

Pe langa miniexcavatoarele mult asteptate, Bergerat Monnoyeur a prezentat si excavatorul Cat 336 GC, echipat cu tehnologie Cat Connect integrata, ce poate creste eficienta de operare cu pana la 45%, comparativ cu operatiunile de nivelare conventionale si poate spori eficienta consumului de combustibil cu pana la 20%, fata de modelele precedente. De asemenea, participantii la eveniment au avut acces la toate informatiile dorite despre tehnologiile Caterpillar de ultima ora, care imbunatatesc conectivitatea utilajului. Cat LINK ofera proprietarilor de echipamente o serie de optiuni care se potrivesc oricaror nevoi individuale si oricaror bugete, variind de la simpla monitorizare a utilajului la monitorizarea si gestionarea unei intregi flote.

Sistemul telematic Cat Product Link colecteaza date de la utilaj – orice tip, orice marca – date, cum ar fi, de exemplu, locatie, motor pornit/ oprit, ore de lucru, consum de combustibil si alerte de cod de diagnosticare. Noutatea o reprezinta introducerea PL161 pentru a urmari orele de operare si locatia uneltelor de lucru. Aceste informatii sunt disponibile proprietarului prin intermediul unui site securizat, Cat VisionLink, la standarde ISO. Cat App, prima aplicatie de acest fel din industrie, este conceputa pentru accesul de la distanta la datele telematice – urmarirea orelor de operare ale utilajului, localizare, primirea codurilor de diagnosticare, precum si gestionarea intretinerii, direct de pe telefonul mobil, fara a porni computerul. Functia de identificare a operatorului ajuta la urmarirea performantelor individuale si la identificarea oportunitatilor de formare. In plus, utilizatorii pot folosi telefonul mobil drept cheie digitala pentru a porni utilajele Cat Next Generation. Ei pot, de asemenea, vizualiza date telematice si resurse suplimentare de gestionare a echipamentelor direct pe site-ul companiei: https://my.cat.com. Nou lansate sunt si tehnologiile Cat Connect, care asigura diagnosticarea la distanta si actualizari de software pentru echipamente. Solutiile Cat Remote Services includ doua oferte-cheie: Remote Troubleshoot (permite dealerilor sa faca teste de diagnosticare si sa identifice potentialele probleme) si Remote Flash (permite dealerilor sa actualizeze la distanta versiunile curente ale software-ului de la bord).

Pe langa prezentari si demonstratii tehnologice, organizatorii au inclus si alte elemente de interes pe agenda evenimentului. Astfel, au fost disponibile oferte de finantare pentru utilajele Cat noi si second-hand, dar si pachete promotionale de servicii post-vanzare. Totodata, cei interesati au avut acces la consiliere in accesarea proiectelor pe fonduri europene si s-au intalnit cu specialistii Caterpillar si Trimble, alaturi de echipele locale Bergerat Monnoyeur, Eneria si SITECH.

Întreg roadshow-ul Caterpillar 2019, de la Sebes, la Bacau si apoi Mogosoaia, a beneficiat de parteneriatul media cu Agentia Nationala de Presa Agerpres.

Despre Bergerat Monnoyeur Romania si Grupul Monnoyeur

Bergerat Monnoyeur, dealer Cat® de peste 80 de ani si parte a Grupului Monnoyeur, este  reprezentantul exclusiv al producatorului american Caterpillar in Romania si Republica Moldova. Leader de piata si promotor de solutii tehnice si financiare avansate, Bergerat Monnoyeur este partenerul si prietenul dumneavoastra. Mai multe detalii despre Bergerat Monnoyeur gasiti la: www.bm-cat.ro

Grupul Monnoyeur ofera echipamente, servicii si consultanta pentru profesionistii din diverse domenii de activitate. Este prezent in Romania si prin companiile:

Eneria este specializata in solutii de producere a energiei si motorizare. Concesionar exclusiv al Caterpillar in Romania, Eneria a dezvoltat un portofoliu consistent de proiecte in diferite domenii de activitate.

SITECH Romania Construction Technology vine in intampinarea nevoilor antreprenorilor din domeniul constructiilor civile si industriale oferind intreaga gama de produse si solutii Trimble.

Mai multe detalii despre prezenta globala gasiti la: http://www.bm-cat.ro/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Camerele de bord cu GPS, noua necesitate în materie de șofat
Next post În premieră în Europa, ASUS prezintă la București noul ZenBook Pro Duo cu ScreenPad Plu