Tenul fara imperfectiuni este visul oricarei femei. Norocoasele care se bucura de un astfel de ten, de la Mama Natura, probabil ca nu se chinuie cu prea mult machiaj, deoarece nu au imperfectiuni care trebuie acoperite. Dar eu nu fac parte din acea categorie, iar in momentele in care tenul meu o ia ‘’razna’’, nu am incotro decat sa apelez la mici trucuri, care sa ma ajute sa trec peste aceste perioade. De regula, nu sunt adepta machiajului, dar cu toate astea nu pot renunta la fond de ten si pudra, deoarece acestea mi se par suficiente pe timpul zilei.

Si nu stiu despre voi, dar tenul meu este unul destul de pretentios si la produsele de make-up pe care le aplic. Nu ma impac cu orice produs, de aceea eu folosesc un fond de ten Paese, pe care il achizitionez de pe Beauty4ever.ro – site care va ofera doar produse cosmetice profesionale. Fondul de ten de la Paese este cel care mie mi se potriveste cel mai bine, deoarece nu imi incarca tenul, nu oxideaza pe pielea mea si ofera o acoperire ideala pentru problemele pe care tenul meu le are (pete pigmentare si semne post acneice). In plus, pretul sau mi se pare unul foarte accesibil.
Preferatul meu este fondul de ten Paese Long Cover, deoarece acesta ofera acoperire completa. Este destinat tenului uscat, normal si sensibil.

Acesta ofera un aspect ultra luminos tenului si are o consistenta foarte confortabila, armonizeaza perfect culoarea pielii si ascunde orice imperfectiune, lasand tenul proaspat si radiant pe tot parcursul zilei, fara a fi nevoie de retusuri. Mai mult decat atat, Long Cover ingrijeste, hidrateaza si calmeaza pielea iritata datorita vitaminelor A, C si E, provitaminei B5 si untului de karate din compozitia acestuia. Si partea si mai buna este ca nu lasa urme pe haine.
Mi-au placut foarte mult si ingredientele pe care acest fond de ten le are: unt de shea – bogat in vitamine, asigura o nutritie profunda a pielii, proteina B5 – hidrateaza si calmeaza iritatiile pielii si vitaminele A, C si E – ce asigura hidratarea pielii si protejeaza impotriva razelor UV. Factorul de protective solara este indispensabil, atat in crema de zi cat si in fondul de ten pe care alegeti sa il purtati peste zi. De aceea va recomand sa va alegeti produsele de machiaj, in primul rand in functie de acest factor. Acesta are rolul de a incetini procesul de imbatranire a pielii, provocat de razele ultraviolete.
De ce v-as recomanda un fond de ten Paese? Deoarece indeplineste toate aceste criterii, care pot face o reala diferenta in bine pentru voi. Daca nu investiti in produse de calitate, atunci s-ar putea sa aveti nesansa sa va treziti cu iritatii ale pielii, eruptii sau cosuri provocate de ingredientele unor produse de calitate indoielnica. Ba mai mult, acestea chiar va pot pune in pericol sanatatea, iar cu sanatatea nu este de joaca! Mai bine dati un ban cum trebuie, dar macar stiti ca ati investit in ceva calitativ.

Indiferent de situatie, trebuie sa va mentionez ca toate produsele disponibile pe Beauty4ever.ro prezinta aceeasi calitate superioara. Si va spun asta din propria experienta, deoarece eu am testat deja cate dintre produsele lor si pana acum nu am avut nicio problema cu ele. Ba chiar am ramas placut surprinsa sa constat ca ma inteleg bine cu ele. Nu doar ca nu am niciun fel de reactie neplacuta la ele, dar pielea mea chiar rezoneaza bine la ingredientele lor. Mai pe scurt, nu sunt alergica la ingredientele care se afla in compozitia produselor lor.
Daca doriti sa aflati mai multe detalii despre gama de produse Paese, accesati site-ul Beauty4ever.ro – veti gasi acolo toata gama de produse, plus informatii pretioase despre fiecare in parte. In acest fel, o sa va fie mult mai usor sa determinati care dintre ele sunt potrivite nevoilor voastre. In plus, este foarte usor sa plasezi comenzi la ei pe site. Poti face acest lucru si telefonic, daca iti este mult mai la indemana asa. Vei gasi toate detaliile de care ai nevoie pe Beauty4ever.ro – bucura-te si tu de un ten frumos, cu ajutorul produselor lor de machiaj din gama Paese (si nu numai), la preturi care te vor incanta, cu siguranta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Cotea Razvan fotografie de nunta – servicii profesionale
Next post ViewSonic a prezentat la Computex ultimele solutii destinate educatiei si afacerilor, precum si altor domenii de activitate