Romania incepe sa isi deschida tot mai mult orizonturile spre afacerile mici si mijlocii. Tinerii sunt din ce in ce mai inventivi si inovativi. Ideile lor de afaceri sunt, multe dintre ele, de-a dreptul geniale. Aceasta noua generatie are capacitati mult mai mari decat generatia parintilor lor si merita din plin sustinerea celor din jur. Tinerii reprezinta viitorul, iar ideile lor merita puse in parctica pentru ca asta inseamna investitie, locuri noi de munca si cresterea economiei.

Insa, multi tineri, desi nu duc lipsa de idei si planuri bine puse la punct, au o mare dificultate in obtinerea banilor pentru a-si deschide afacerea. Daca imediat dupa Revolutie se putea incepe o afacere fara multi bani si nu exista o legislatie care sa impuna, pe langa o multime de documente, si anumite norme si taxe costisitoare, in ziua de azi lucrurile s-au schimbat. Pentru a incepe si cel mai mic business ai nevoie de bani. Este aberant sa spui ca afacerile pot porni de la “0” si cu o minima investitie. Pentru un tanar care nu isi permite sa investeasca, lipsa banilor ii va ucide ideile din fasa. Astfel, idei poate revolutionare vor ramane aruncate intr-un colt de birou.

Dar, totusi exista o solutie. Aceasta este accesarea fondurilor europene. Astfel s-au ridicat multi tineri antreprenori cu idei care s-au dovedit a fi extraordinare si care au pus bazele unor afaceri de mare succes. Practic, prin accesarea fondurilor europene iti poti indeplini aproape orice vis.

Totusi, pentru a face acest lucru ar trebui sa cunosti mici chestii si cum sa manageriezi intreaga procedura si situatie. De asemenea, poti sa iti deschizi o afacere chiar din asa ceva: adica sa ii ajuti pe altii sa acceseze fonduri europene. Insa pentru asta trebuie sa stii cum se face. Ai nevoie de un curs fonduri europene pe care, din fericire, il poti face. Cel mai indicat este sa cauti un curs autorizat si care sa iti ofere un certificat ce iti va da dreptul sa devii Expert in accesarea acestor fonduri.

Unde poti face cursul? Te sfatuim sa accesezi platforma cursuriautorizate.eu. Aici vei gasi curs pentru fondurile europene, dar si alte cursuri ce iti pot fi de folos pe viitor. De asemenea, poti recomanda platforma tuturor celor care isi doresc calificare sau recalificare in domenii diferite. Sunt pasi simpli de urmat pentru inscriere, un numar minim de acte si preturile sunt foarte accesibile.

Cat despre cursul de Expert in accesarea fondurilor europene trebuie sa stii:
1. Cursul de Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari (fost C.N.F.P.A). Acest lucru iti da posibiltatea de a profesa fara probleme, avand astfel autoritatea necesara in practicarea acestei meserii.

2. Participand la acest curs te vei familiariza cu termeni precum: pregatirea elaborarii proiectului, documentarea proiectului, stabilirea partenerilor, elaborarea proiectului. Toate aceste notiuni vor contribui la dezvoltarea ta Profesionala si la reusitele scrierii unui proiect de succes!

3. Programul cursurilor teoretice si a activitatii practice este flexibil si adaptabil in functie de nevoile cursantilor.

4. Cursul se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa isi finanteze propriile idei de afaceri sau persoanelor care doresc sa acceseze fonduri europene pentru alti beneficiari, in calitate de consultanti.

5. In urma absolvirii examenului final, cursantii vor intra in posesia certificatelor de Absolvire pentru ocupatia de “Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene” si a suplimentelor descriptive care atesta competente dobandite in urma cursului.

6. Cursurile se desfasoara atat la sediul firmei din Bucuresti si ale partenerilor din toata tara, cat si la sediile firmelor sau institutiilor interesate de furnizarea acestui curs pentru personalul angajat. Participantii vor beneficia de coffee break, materiale didactice si consiliere pe intreaga perioada a cursului. De asemenea, cursul dureaza 24 de ore.
Asadar, nu este un efort prea mare sa faci un asemenea curs. Vei invata sa aplici normele de sanatate si securitate in munca, normele de protectia mediului, sa mentii relatii de munca eficace, sa pregatesti elaborarea proiectului, sa faci documentarea in vederea realizarii proiectului, sa stabilesti parteneriatele, sa elaborezi proiectul.
Nu mai sta pe ganduri! Timpul trece si niciodata nu trece in favoarea noastra. Pentru a incepe cursul poti suna reprezentantii platformei cursuriautorizate.eu de luni pana vineri, intre orele 9:30 si 18:00. Acestia vor fi cat se poate de amabili in a-ti oferi toate raspunsurile pe care le soliciti. Aplica acum!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post GAMING CU STIL FOLOSIND COLECȚIA RAZER MERCURY 2019
Next post Cotea Razvan fotografie de nunta – servicii profesionale