Gospodinele adevarate vor sa aiba toate rafturile si toate incaperile ordonate. In casa unor oameni gospodari se gasesc foarte multe lucruri. Sa incepem cu gradina! Aici se gasesc produsele bio, fiindca mamele si tatii se straduiesc sa asigure alimente 100% sanatoase copiilor.

Stiu multi parinti care muncesc din rasputeri dupa ce vin de la serviciu ca familia sa aiba rosii nestropite, cartofi obtinuti cu ajutorul ingrasamantului natural, legume si fructe proaspete si gustoase, in care nu se afla un strop de toxicitate. Este normal sa fie asa, fiindca stropite cumparam de pe piata.
Evident ca aceste produse bio obtinute cu multa truda nu pot fi sub nicio forma vandute. Multe dintre ele sunt transformate in conserve si bunatati pentru iarna, in timp ce altele sunt pastrate in lazi din plastic pe care gospodinele le pot comanda in orice moment direct de la producator ambalaje plastic Bucuresti.

Dar si rafturile cu conserve pentru iarna trebuie sa fie ordonate, in plus, daca ar fi pus un borcan langa altul exista riscul ca la un cutremur sau la un soc de alta natura acestea sa se sparga. Asezate intr-o ladita din plastic ele sunt securizate, fiindca intre ele poate sa fie pusa hartie.
Etichetele de pe ladite care contin date cum ar fi: numele produsului si anul in care a fost facut sunt foarte importante fiindca arata care sunt produsele care trebuie consumate primele.
Despre galetile din plastic prevazute cu capac am putea vorbi mult.

Ce nu pastram in ele. Apicultorii pun miere in cele de 500 de grame, provenite de la smantana, dar pastreaza mierea si in cotainere mari imediat ce aceasta este recoltata direct de pe fagure.

Vasele din plastic, ermetice sunt ideala fiindca nu intra microbi, gunoaie sau insecte care sa compromita produsul. Gospodinele pastreaza o multime de alimente in aceste ambalaje din plastic: untura, castraveti murati, varza murata, in galetile mici din plastic se transporta si oua dupa ce sunt infasurate in hartie de ziar.

Uneori, mamele de la tara, pun muraturi si pentru copiii de la oras, fiindca acestia nu au timp si la vremea cand au nevoie de ele le iau in galeti din plastic cu capac bine fixat sau in containere din plastic.

La tara, gospodinele dau orice pentru o ladita din plastic, pentru ca inca nu au aflat existent celui mai bun producator de ambalaje din plastic din Romania si nu stiu ca s-ar putea uni mai multe sa plaseze o comanda serioasa si sa le fie livrata marfa la domiciliu.
Ambalajele din plastic sunt atat de dorite, fiindca:

-mentin ordinea in casele noastre. Sa ne gandiim la piesele minuscule din atelier si la cat de bine stau ele intr-un container din plastic, avand peretii compacti si capac din plastic. Poate sa se si rastorne, ca nu pica din el suruburile sau piulitele.
-securizeaza produsele. Cartofii care se strica dintr-o lada pot fi alesi mult mai repede decat din gramada pusa pe raft direct, care presupune sa iei la mana toate legumele.
-cele cu peretii compacti si posibilitatea etansarii ajuta la transportul lichidelor la distante mari.
-goale sunt foarte usoare. Exista ambalaje din alte materiale care cantaresc foarte mult goale, iar aceasta greutate se adauga la greutatea produselor puse in ele.
-daca ne referim la ladite sau anumite containere au doua mari avantaje: sunt stivuibile, fapt care asigura economia de spatiu si sunt plaibile, deci nu ocupa mult loc, nici pline, nici goale.
-isi mentin aspectul mult timp. Nu se innegresc, nu se rup si nu putrezesc, deci nu vom pune cu retinere produse in ele nici dupa 4-5 ani de la procurarea lor.
-pot fi spalate foarte bine dupa utilizare.
-manipularea ambalajelor din plastic nu provoaca rani, cum provocau in trecut lazile din lemn, prinse cu sarma sau table care taiau pana la os.
-sunt ieftine si reciclabile si nu afecteaza mediul sub nicio forma.

Gospodinelor dragi, puneti mana pe telefon si solicitati-le ajutorul operatorilor de vanzari de la Schoellerallibert.com si marfa va fi livrata la domiciliu. Imi place sa va mai informez ca la cerere, departamentul proiectare realizeza proiecte de ambalaje care sa corespunda nevoilor voastre de ambalaje, dupa care se fabrica putine exemplare care va sunt trimise pentru analiza si in final se trece la productie industriala.Un parteneriat cu Shoellerallibert.com este benefic de ambele parti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Companiile europene apelează la IBM AI și Hybrid Cloud pentru a trece la următorul capitol al transformării digitale în industria auto
Next post Bang & Olufsen lansează noile căști pentru un stil de viață activ