Secretul unei afaceri de succes este sa investesti in lucruri care merita si care vor fi apreciate de catre clienti.

Indiferent de domeniul pe care te-ai axat, trebuie sa iei in calcul toate detaliile, chiar si pe cele mai marunte. Fiind proprietarul unui restaurant cu renume, am decis ca este momentul sa investesc intr-un set nou de covoare profesionale, deoarece acest lucru imi va multumi vechii clienti, dar imi va facilita si procesul de atrage clienti noi.

Asa ca am decis ca de pe site-ul magazinului covoare-profesionale.ro sa imi aleg produse care sa se potriveasca cu interiorul restaurantului.

Vazand gama vasta de covorase interior, cu siguranta nu mi-a fost usor sa iau o decizie intr-un timp scurt, deoarece mi-a palcut tot ceea ce am vazut. Insa, dupa ce m-am consultat si cu sotia, am decis amandoi sa alegem modelul de covoras Swisslon Classic de la producatorul Notrax.

Notrax este unul dintre cei mai mari producatori de produse pentru pardoseala cu scopul de a reduce praful acumulat in covoare, dar si pentru a crea covoare din materiale “anti-fatique” care reduc oboseala.

Presul de interior Swisslon este un stergator absorbant de calitate superioara, conceput special pentru a inlatura si pentru a retine umezeala, particulele fine de praf si mizerie. Are o capacitate mare de retentie a apei: peste la 5 litri / mp si o rezistenta deosebita. Suportul greu de vinil ii asigura longevitate si reduce la minim riscul alunecarii presului pe pardoseala. Magazinul recomanda aplicarea acestui pres pe intreaga latime a intrarilor largi, dintr-un perete in altul.

Fiind vorba de interiorul unui restaurant, am comandat mai multe bucati din modelul Swisslon Classic cu dimensiunile de 120 cm x 180 cm. Acest lucru ne-a avantajat foarte mult, deoarece am reusit sa acoperim o portiune mare din restaurant. Culoarea aleasa pentru covoras a fost gri, o culoare serioasa si relaxanta. De asemenea, am profitat de ocazie pentru a cumpara si covorase exterior, deoarece restaurantul are iesire si intrare separata. Am achizitionat doua presuri de exterior 265 Wayfarer 10 mm, cu dimensiunile de 90 cm x 150 cm, iar culoarea este gri, la fel ca presul din interior.

Pretul total ne-a surprins foarte mult, deoarece ne asteptam sa investim o suma mai mare, insa s-a dovedit ca magazinul covoare-profesionale.ro este o alegere inteligenta si sigura pentru a face astfel de investitii. Produsele pe care le-am comandat le-am primit in decursul a unei saptamani de livrare, fiind aduse prin curier.

Odata ce le-am primit, nu ne-a ramas decat sa desfacem coletele si sa le scoatem din ambalajul de plastic. Amplasarea a fost extrem de usora, deoarece covorasele de interior s-au pliat foarte bine pe parchetul cladirii. Fiind placute la atingere, cu siguranta vor multumi clientii care vin pentru confort si mancare buna. La fel si covorasele de exterior, arata foarte bine la intrare, dand restaurantului un aer si mai sofisticat.

Achizitionarea acestor produse de la covoare-profesionale.ro a fost alegerea cea mai buna pe care am facut-o, deoarece am investit in produse rezistente, de calitate superioara si nu a trebuit sa sar peste bugetul initial.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post X6 Xtreme Inspirat din viitor, creat special pentru tine
Next post Peste 10.000 de salcâmi, stejari și ulmi plantați de echipele LEROY MERLIN în trei zone rurale din țară