Stai! De ani de zile urci pe scena fara dinti. Deschizi gura si vorbesti cu cei cu care interactionezi verbal, iar ei intorc privirea sa nu mai vada gingia goala. Te-ai obisnuit cu tine si nu ti se pare ciudat, dar comiti o mare impolitete aratandu-te public fara dinti.

Uneori razi in hohote si pana sa pui mana la gura ti se vad toate cariile netratate si dintii lipsa. Te uiti lung la mine si imi spui ca tu nu esti artist, ci un om obisnuit. Da, dar noi, toti oamenii, ne urcam zilnic pe scena de cate ori iesim in societate si nu se cade sa nu ne punem la punct.

Acum se face implant dentar http://www.cris-smile.ro/implantologie/implant-dentar-81/ si nu trebuie sa ti se scoata nervii de la dintii cei sanatosi din vecinatatea golurilor, nici sa-i pilesti.

Surubul din titan vine sa inlocuiasca radacina individuala a dintelui cazut, fara sa afecteze niciun dinte sanatos, in timp ce coroana seamana izbitor si la culoare si textura cu dintii tai.

Implant, detartraj, extractii si albire la clinica Cris-Smile se fac fara durere, fiindca anestezierea este personalizata si sigura, pentru fiecare pacient se alege ceea ce este potrivit.

Ai intrat la clinica prezentata mai sus, esti pe maini bune, fiindca:

-stomatologii au maini de aur

-aparatura este ultramoderna, iar materialele folosite pentru punti, coroane si implanturi sunt cele mai bune

-lucrarile sunt garantate 10 ani

-inaintea alegerii tratamentului personalizat se fac analize, iar medicii stiu tot despre tine: viteza de coagulare a sangelui, tipul de anesteziere care ti se potriveste

-in prezent sunt reduceri mari de pret la implanturi

-exista posibilitatea achitarii in rate a lucrarilor

-implantul se comporta la vorbit si mestecat ca un dinte natural.

Este condamnabil ca acum, cand tehnologia a avansat atat de mult sa te  urci zilnic pe scena fara dinti! Durerea de la dentist este pe cale de disparitie, proteza poate fi si ea inlocuita de elegantul si performantul implant. De ce sa te complaci in situatia de a-ti acoperi gura cu mana, cand razi sau cand mananci? Tot te dai de gol, cand vorbesti, fiindca ochii interlocutorului iti privesc gura cu atentie!

Investeste in imaginea ta fiindca este foarte important cum te prezinti pe strada, in familie si la locul de munca!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post HTC lansează EXODUS 1, o versiune inițială a telefonului cu tehnologie blockchain
Next post Avenir Telecom introduce 8 modele noi în gama de telefoane mobile Energizer®