Joacă fotbal cu Pelé! Legenda sportului Pelé lansează prima și unica aplicație oficială – “Pelé: King of Football”, care vine preinstalată în exclusivitate pe tabletele și telefoanele VONINO, împreună cu un voucher bonus oferit de VONINO
Vonino prezintă PELE : King of Football

Vonino prezintă PELE : King of Football

Joacă fotbal cu Pelé! Legenda sportului Pelé lansează prima și unica aplicație oficială – “Pelé: King of Football”, care vine preinstalată în exclusivitate pe tabletele și telefoanele VONINO, împreună cu un voucher bonus oferit de VONINO.

La sfârșitul lunii aprilie, gigantul sportului, Pelé, a lansat prima aplicație de joc pentru mobile și tablete, “Pelé: King of Football”(www.peleapp.com), în cadrul unui eveniment în cel mai mare magazin Apple din New York. La acest eveniment au participat creatorii jocului, Cosi Productions, și însuși Pelé, care a luat parte și la un Q&A moderat de către reporterul sportiv Georgie Thompson.

,,Aceasta este o modalitate nouă și foarte distractivă de a fi în legătură cu fanii mei, în special cu generația mai tânără de fani ai fotbalului, care nu au avut niciodată șansa de a mă vedea jucând. Aștept cu nerăbdare să împărtășesc experiențele vieții și ale carierei mele într-un mod interactiv cu utilizatorii acestei aplicații, și să întâlnesc într-o zi câțiva câștigatori norocoși’’, spune Pelé.

,,Am luat dragostea noastră pentru jocuri și sport și le-am combinat pentru a aduce o experiență distractivă, complet nouă pentru jocurile pe mobil – dându-le fanilor unica șansă de a juca împotriva legendei fotbalului, Pelé’’, explică Josh Blitz și Kane Swerner, co-fondatori ai Cosi Productions. “Pelé: King of Football” este primul joc de acest gen care oferă recompense extraordinare în viața reală și o experiență vizuală intensă – pe care o vedem ca un pas înainte pentru jocurile pe mobil”.

Cu ocazia lansării acestui joc, Vonino promovează concursul “VONINO te trimite la Campionatul Mondial de Fotbal, să-l cunoști pe PELE”. Prin acest concurs, căutăm să răsplătim clienții fideli ai brandului VONINO și să promovăm ocazia unică de a avea acces la experiențe din viața și cariera lui Pelé, jucând “Pele: King of Football”.

Regulamentul concursului și informații despre cum se poate câștiga marele premiu se găsesc la adresa : http://www.peleapp.com/pele/competition-terms/

Captivanta aplicație ,,flick-to-shoot” invită utilizatorii să calce pe urmele lui Pelé, găsindu-și drumul de pe maidanele Braziliei până la grandoarea scenei mondiale. Primul joc biografic de acest gen se găsește preinstalat pe dispozitivele VONINO, dar se poate descărca și gratuit pe orice dispozitiv iOS sau Android. Jocul prezintă jucători virtuali în 3D și oferă oportunitatea de a câștiga premii reale, incluzând bilete la finala Cupei Mondiale din Brazilia și acces la “Seif’’, unde utilizatorii pot viziona clipuri originale cu interviuri în premieră ale legendei fotbalului.

Despre producatorul jocului:

Sprijinindu-se pe o tehnologie inovativă, Cosi Productions implementează aplicații de mobil, în mod oficial, pentru legende din domeniul divertismentului și al sportului. Jocurile Cosi Productions sunt simple, dar creează dependență prin factorul competiție și pot fi descărcate pe tablete și smartphone-uri iOS sau Android. Jocurile atrag o audiență considerabilă în întreaga lume, care include jucători experimentați și mai puțin experimentați, creând o rețea mobilă ce cuprinde milioane de fani de toate vârstele din diverse regiuni. Obiectivul este de a crea o experiență unică pentru fiecare utilizator, de a experimenta imersiunea completă în vizual, făcând întregul joc electronic plăcut de la început până la sfârșit.

Caracteristici unice:

• Premii reale – De la mingi de fotbal și tricouri semnate, bilete la finala Cupei Mondiale 2014, pană la șansa de a da o probă la fotbal ca un profesionist și o fantastică sesiune de meet-and-greet (întâlnește-și-salută) cu Pelé în Brazilia!

• Pelé Blitz – Utilizatorii pot juca împotriva prietenilor și își pot provoca partenerii la competiții și clasamente online din oră în oră.

• Peste 800 de goluri și provocări pe care să le realizezi, de pe străduțe până la marile campionate.

Despre Vonino

Vonino Corporation este o companie americană care oferă clienților săi produse electronice inovatoare, fabricate cu ajutorul celor mai noi tehnologii.

Compania s-a dezvoltat într-unul din producatorii OEM/ODM cu cea mai mare creștere, angajându-se în producţia de Tablete PC, Smartphone-uri, TV Box-uri, navigații GPS, MP3-playere și accesorii pentru calculator.

Un brand global

Prezent pe toate cele 5 continente, Vonino s-a consolidat ca un brand global care, an după an, și-a mărit cota de piață. Produsele Vonino sunt disponibile în Romania prin Orange, Vodafone, Emag, Flanco, Domo, Altex și mulți alții. Conform ultimelor cercetări de piață, Vonino se poziționează ca brandul de

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *