Ce au in comun hutulii din Bucovina , pinguinii din Stramtoarea Magellan si templul hindu Pashupatinath? Povesti vii, redate prin intermediul obiectivului si dedicate colectionarilor de momente unice, numiti fotografi. Povesti adunate intr-un singur loc: situl phototour .ro.

 „Intr-o lume a vitezei si a breaking news-ului noi va invita sa cunoasteti lumea altfel: la pas, cu camera fotografica in mana, patrunzand in atmosfera locurilor pe care le vizitam, intelegand mai bine viata, obiceiurile, natura, oamenii pe care-i intalnim. Alaturi de noi veti descoperi cum se face o fotografie buna, cum se vede un peisaj maiestuos, sau cum se savureaza o mancare locala. Vom calatori si vom fotografia cu placerea descoperirilor primordiale.”  

Mihai Moiceanu – manager si fotograf profesionist.

Am redesenat situl nostru pentru a reda de o maniera cat mai fidela activitatea pe care o desfasuram. Cu un design modern si o organizare simpla si intuitiva, phototour te invita sa cunosti lumea altfel: prin fotografie si practicarea unui turism responsabil.

Pe baza experientei acumulate ne-am redefinit conceptul despre fotografie si calatorie . Vei regasi in interiorul site-ului o sectiune noua – concept -,  realizata pentru a te ajuta sa intelegi cat mai bine specificul fiecarei activitati si sa o alegi pe cea care ti se potriveste.

Totodata vei descoperi o diversitate de destinatii incredibil de frumoase, vei afla povestile locurilor pe care iti propunem sa le vizitezi, modul specific in care vom aborda fiecare phototour dar si motivele pentru care vei dori sa calatoresti alaturi de noi in tara si in strainatate.

Experienta noastra de 7 ani in organizarea de workshop-uri si phototour-uri se reflecta cel mai bine in impresiile clientilor nostri:

“Daca in Romania totul s-ar face precum workshop-urile domnului Moiceanu am fi o tara de profesionisti!” Anda Manea, participant la workshop-ul foto Toamna Tarzie, 2011.

“Am descoperit o lume fantastică, plină de culoare într-un decor magnific. Am luat cu noi amintiri de neuitat, dar ceva…de care ne e tare dor a rămas acolo…Sperăm să ne reîntoarcem.“ Lili Tomita  – participant la Nikon Himalaya Trek”.

Daca visezi la vacanta vietii tale pe care sa o povestesti nepotilor, te invitam sa intri in lumea Phototour. Aventura ta incepe aici http://www.phototour.ro

Agentia PhotoTOUR este condusa de Mihai Moiceanu , unul din cei mai importanti si cunoscuti fotografi de natura si calatorie din Romania, autor de carti si albume, editorialist, trainer cu experienta, ghid montan. Mai multe detalii gasiti pe blogul personal: www.blog.cameramm.ro si pe situl www.cameramm.ro

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *