MSI readuce în atenția publicului spiritul și estetica de lux la Computex 2023. După trei ani de pauză din cauza pandemiei, de data aceasta o serie de produse inovatoare își fac intrarea la acest eveniment important.

De la premiatul Creator Z17 HX Studio, la Alpha 17 și Prestige 16 reînnoite, până la nou lansatele Commercial 14 și Stealth 16 Mercedes-AMG Motorsport, MSI va fi marcată fără echivoc ca fiind una dintre cele mai mari reveniri pentru ediția din acest an a Computex.

Creator Z17 HX Studio a fost adus din nou în lumina reflectoarelor la ediția din acest an a Computex, după ce a câștigat premiul Best Choice Award. Echipat cu un procesor Intel® Core™ i9 seria HX până la a 13-a generație și certificat de NVIDIA Studio, acesta face perfect tangibilă ideea celui mai subțire și mai puternic laptop creator Intel HX din lume.

Punctul culminant al întregii game este reprezentat de noul Stealth 16 Mercedes-AMG Motorsport, crossover-ul epic dintre MSI și Mercedes-AMG.

Designul său de culoare Selenite Gray, textura exclusivă AMG Rhombuses și șasiul din aliaj de magneziu-aluminiu evocă o imagine enigmatică, salutând cu reziliență mașinile de curse Mercedes-AMG de pe circuit. Pasionații de sporturi cu motor vor fi încântați să vadă logo-urile Mercedes-AMG Motorsport pe capacul superior, rama inferioară și pe capacul spate.

Performanța interioară este pe măsura calităților remarcabile regăsite în designul exterior. Propulsat de un procesor Intel Core i9 și de grafica NVIDIA RTX 40, Stealth 16 Mercedes-AMG Motorsport oferă un gameplay captivant.

Cu un ecran OLED 4K 16:10 și sistemul avansat Cooler Boost 5, exclusiv MSI, cu ventilatoare duble și cinci conducte de căldură, laptopul garantează o experiență vizuală impecabilă. Pachetul include accesorii special concepute, care pun în valoare colaborarea dintre cele două mărci prestigioase.

Pachetul Stealth 16 Mercedes-AMG Motorsport include un set exclusivist care cuprinde o cutie colorată și special concepută, un mouse, un mouse pad, o unitate USB, o husă, ilustrate și legături pentru cabluri, completând experiența de lux. Fiecare accesoriu prezintă cu mândrie logo-urile MSI și Mercedes-AMG Motorsport, simbolizând sprijinul lor ferm pentru cei care depășesc limitele în jocuri și curse.

Această colaborare provine dintr-un angajament comun al ambelor companii de a urmări neîncetat supremația luxului și performanței, iar eforturile lor au obținut o recunoaștere pe scară largă. “Pentru noi, gaming-ul de lux înseamnă mai mult. Nu înseamnă doar a juca pur și simplu”, a declarat Erick Ko, vicepreședinte executiv și NB BU GM al MSI. “Atunci când utilizatorii ridică ecranele laptopurilor MSI, este începutul unei călătorii de lux. Ei vor fi uimiți de calitatea superioară a construcției și designul elegant, care reprezintă o estetică de lux.”

Aceasta este convingerea cu care rezonează Mercedes-AMG Motorsport, determinându-i să aleagă MSI ca partener de colaborare. În cuvintele lui Christoph Sagemüller, șeful Mercedes-AMG Motorsport, “A fost crucial pentru noi să găsim un partener care să ne împărtășească valorile și ambiția. MSI, un brand lider în industria tehnologiei și a jocurilor, s-a dovedit a fi potrivirea perfectă. Aceștia demonstrează un angajament puternic față de inovație și o pasiune pentru produse de înaltă performanță.”

Pentru a se extinde și mai mult către domeniul de business, noul Commercial 14 este îmbunătățit cu soluții personalizate printr-o serie de măsuri de securitate opționale, NFC (Near-Field Communication) și un cititor inteligent de carduri încorporat. Ambele oferă un nivel suplimentar de identificare și pot fi personalizate în funcție de necesități. În afară de caracteristicile sale remarcabile, Commercial 14 prezintă și contribuția MSI la protecția mediului înconjurător. Tastatura este fabricată din materiale PCR (Post-Consumer Recycled), iar peste 90% din ambalaj este realizat din hârtie reciclată.

Noul model Alpha 17 vine cu cel mai recent procesor AMD Ryzen™ 7045 HX Dragon Range, împreună cu un GPU NVIDIA GeForce RTX™ din seria 40. Una dintre cele mai interesante actualizări ale Alpha 17 este reprezentată de prima echipare cu Qualcomm® FastConnect™ 7800 Wi-Fi 7 din lume pe o platformă de calcul. FastConnect 7800 aduce performanțe Wi-Fi 7 cu viteze de vârf de până la 5,8 Gbps și o latență de numai 2 milisecunde, datorită High Band Simultaneous (HBS) Multi-Link care utilizează mai multe benzi pentru a oferi cea mai bună conexiune disponibilă. Pentru a susține un astfel de spor de performanță, în scenă intră și un panel QHD de 240Hz.

Distins cu premiul Red Dot Product Design din 2023, noul Prestige 16, cu șasiu din aliaj de magneziu, cântărește doar 1,5 kg. Având la bord cel mai recent procesor Intel cu platformă Intel® Evo certificată, suportă încărcare PD3.1 de 140W. În plus, procesorul grafic NVIDIA GeForce RTX™ din seria 40 este de asemenea disponibil ca opțiune. Fiind un laptop de 16 inci, Prestige 16 este extrem de ușor, dar și puternic.

* Specificațiile, funcțiile și aspectul produsului pot varia în funcție de model și pot fi diferite de la o țară la alta. Toate specificațiile se pot modifica fără notificare prealabilă.

* Qualcomm și FastConnect sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale Qualcomm Incorporated.

* Qualcomm FastConnect este un produs al Qualcomm Technologies, Inc. și/sau al filialelor sale.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *