București, XX noiembrie 2022. Venind în întâmpinarea nevoilor antreprenorilor și consumatorilor casnici în această perioadă de incertitudine pe plan energetic, Eaton le propune gama de UPS-uri (uninterruptible power source, sau surse de energie neîntreruptă) 3S Gen 2. Acestea reprezintă soluțiile perfecte pentru protejarea echipamentelor electronice și, mai ales, a informațiilor stocate pe acestea, în cazul supratensiunii sau chiar a penelor de curent.

Eaton 3S Gen2 este un UPS offline ce oferă protecție la supratensiune și protecție pe linia de date pentru computere și alte ehipamente electronice importante, cum ar:

  • periferice și echipamente multimedia;
  • echipamente TV, video șiHi-Fi: sisteme home cinema, NAS – network attached storage,
  • decodoare digitale;
  • internet gateway;
  • console de jocuri;
  • modemuri pentru Internet și TV
  • electrocasnice

Designul compact și modern îl face să fie considerat un UPS ideal pentru computere, integrându-se în orice mediu rezidențial sau de tip office.

Discutăm, însă, despre un dispozitiv cu aplicații multiple, care asigură protecție completă pentru echipamente multimedia și chiar electrocasnice, ceea ce îl transformă într-un UPS perfect pentru casă și birouri de mici dimensiuni.

De asemenea, prin bateria încorporată, 3S Gen2 poate alimenta dispozitivele importante în cazul penelor de curent, iar dacă acestea se prelungesc soft-ul dedicat le va opri în siguranță, pentru a nu pierde date importante.

Designul elegant al 3S Gen2 permite montarea alături de alte echipamente de înaltă tehnologie, iar dimensiunile compacte permit amplasarea pe perete sau pe birou, pentru economie suplimentară de spațiu.

Circuitele de protecție la supratensiune sunt în conformitate cu standardul internațional IEC 61643-11. Dispozitivul de protecție la supratensiune Eaton 3S Gen2 include și conexiune RJ11/xDSL pentru protecție împotriva perturbațiilor pe linia de date.

Din gama de UPS-uri 3S de la Eaton face parte și 3S Mini, unul dintre cele mai mici dispozitive de acest tip din lume. 3S Mini asigură protecția echipamentului critic conectat (Internet gateway, cameră IP, controler Smart-home etc.) în cazul supratensiunii sau a întreruperilor de curent.

Mai multe informații despre 3S Gen2 găsiți pe site-ul Eaton.

Despre Eaton

Eaton este o companie inteligentă de management al energiei, dedicată îmbunătățirii calității vieții și protejării mediului pentru oamenii de pretutindeni. Angajamentul nostru este de a face afaceri în mod corect, de a opera în mod durabil și de a ne ajuta clienții să gestioneze energia ─ acum și pe viitor. Valorificând tendințele globale de creștere ale electrificării și digitalizării, accelerăm tranziția planetei la energie regenerabilă, ajutând la rezolvarea celor mai urgente provocări ale managementului energiei din lume și făcând ceea ce este mai bine pentru părțile interesate și pentru întreaga societate.

Fondată în 1911, Eaton a fost listată la NYSE de aproape un secol. Am raportat venituri de 19,6 miliarde USD în 2021 și deservim clienți din peste 170 de țări. Pentru mai multe informații, vizitați www.eaton.com. Urmăriți-ne pe on Twitter and LinkedIn.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *