Noul model care se alătură seriei X de smartphone-uri stimulează creativitatea utilizatorilor cu portrete cu claritate deosebită folosind camerele frontale şi de pe spate, precum și exprimarea stilului personal, cu ajutorul design-ului care îşi schimbă culoarea

  • Surprinde viaţa de noapte folosind camera principală ultra-sensibilă de 64MP cu OIS şi camera frontală de 50MP cu focalizare automată
  • Design şi finisaje unice create de vivo, într-un smartphone de 7,79 mm, elegant şi subţire, cu spatele care îşi schimbă culoarea
  • Performanţă inteligentă datorită procesorului MediaTek Dimensity 900, memoriei ROM rapide şi capacităţii de stocare de 256GB

Bucureşti, 2 noiembrie 2022 – Surprinzând viaţa de noapte: vivo adaugă un nou model în seria X, X80 Lite 5G, care permite utilizatorilor să îşi exprime creativitatea cu ajutorul funcţiilor de fotografiere avansate şi să iasă în evidenţă datorită design-ului elegant. Noul smartphone foloseşte un sistem de camere inteligente, format din camera principală de 64MP cu stabilizare optică şi o cameră frontală de 50MP cu focalizare automată. De asemenea, modelul are componente hardware performante, cu consum redus de energie şi un design care îşi schimbă culoarea.

X80 Lite 5G continuă misiunea vivo de a oferi utilizatorilor posibilitatea să realizeze Cadrul Perfect, datorită caracteristicilor specifice gamei X vivo: tehnologii de imagistică inteligente pentru fotografiere creativă cu un smartphone şi pentru surprinderea cu uşurinţă a celor mai importante momente. Datorită tehnologiei cu stabilizator optic de imagine (OIS), camera frontală de 64MP reduce riscul de a obţine fotografii neclare şi foloseşte timpi de expunere mai lungi, obţinând imagini şi filmări mai clare şi mai luminoase, chiar şi în condiţii de luminozitate redusă. Sistemul de camere din spate este completat de o cameră ultra-grandangulară de 8 megapixeli care permite utilizatorilor să înregistreze uşor imagini super-grandangulare de calitate deosebită şi de o cameră macro de 2MP pentru înregistrare de aproape.

Design şi aspect unic vivo, care îşi schimbă culoarea

vivo a gândit modelul X80 Lite 5G ca o invitaţie la creativitate şi joacă, inspirate de design-ul care îşi schimbă culoarea. La versiunea Sunrise Gold, care foloseşte finisaj anti-reflexie cu fluorină creat de vivo, partea din spate a telefonului îşi schimbă nuanţa din auriu în portocaliu-roşcat atunci când este expusă la lumina soarelui sau la raze ultraviolet. Ca alternativă, utilizatorii pot opta pentru X80 Lite 5G în nuanţa Diamond Black, pentru un aspect discret şi elegant. Indiferent de felul în care utilizatorii aleg să îşi exprime stilul, smartphone-ul de 7,79 mm şi 177g oferă un design care iese în evidenţă, fiind subţire şi uşor de ţinut în mână.

Selfie-uri clare datorită funcţiei de focalizare automată şi algoritmilor IA de ultimă generaţie

X80 Lite 5G permite utilizatorilor să facă selfie-uri şi filmări mai bune, extrem de detaliate şi clare. Camera frontală de 50MP foloseşte funcţii de focalizare automată şi focalizare pe ochi, astfel încât utilizatorii să poată înregistra cu uşurinţă imagini şi filmări clare, în orice moment. În plus, camera frontală foloseşte un algoritm cu inteligenţă artificială care optimizează claritatea imaginii. Atât camera frontală, cât şi camera din spate ale vivo X80 Lite 5G oferă filmare 4K, pentru imagini de înaltă definiţie realizate din mers.

Filmare simplă şi creativă, cu stil

X80 Lite 5G ajută utilizatorii să realizeze cu uşurinţă filmări excelente. Hybrid Image Stabilization combină stabilizatorul optic de imagine cu cel electronic pentru filmări mai clare şi mai stabile. În plus, camera frontală are un mod video Portret Natural care îmbunătăţeşte textura şi claritatea pielii. X80 Lite 5G oferă funcţia nouă Vlog Movie care îmbunătăţeşte experienţa la filmare şi oferă modele şi tutoriale video pentru a explica utilizatorilor cum să înregistreze în diferite situaţii, de exemplu înregistrare nocturnă, culinară sau a unor peisaje urbane. De asemenea, pentru camera frontală este disponibilă funcţia Multi-Style Portrait actualizată care oferă filtre amuzante şi îmbunătăţeşte experienţa la utilizare. Pentru fotografii, funcţia Multi-Style Portrait le permite utilizatorilor să îşi exprime creativitatea cu ajutorul efectului Motion Blur, un stil nou şi inovator care separă oamenii de fundal, pentru mai multă creativitate la realizarea portretelor.

Un procesor extrem de performant, cu consum redus de energie

Noul vivo X80 Lite 5G oferă performanţă robustă şi eficienţă crescută, precum şi conectivitate 5G, pentru o experienţă plăcută la utilizare. vivo X80 Lite 5G foloseşte un procesor MediaTek Dimensity 900 care asigură un consum de energie eficient şi funcţionare fără întreruperi.

Folosind memorie RAM de 8GB şi memorie RAM extinsă software de 8GB, X80 Lite 5G le permite utilizatorilor să acceseze jocuri complexe şi să folosească mai multe aplicaţii simultan. Cu spaţiu de stocare standard de 256GB, utilizatorii pot instala toate aplicaţiile preferate, pot stoca amintirile importante şi se pot bucura de momente relaxante folosind afişajul FHD+ AMOLED de 6,44 inci. Cu X80 Lite 5G, utilizatorii sunt mereu pregătiţi, datorită tehnologiei vivo FlashCharge 44W, cu ajutorul căreia bateria de 4500mAh se încarcă de la 1% la 61% în doar 30 de minute.

Informaţii despre preţ şi disponibilitate

X80 Lite 5G este disponibil în România pe platforma eMAG.ro și în aplicație. Preţul recomandat de producător este 2199 lei.

Despre vivo

vivo este o companie de tehnologie care creează produse excelente, cu valoare bazată pe design, oferind astfel dispozitive și servicii inteligente. Compania își propune să construiască o punte între oameni și lumea digitală. Prin creativitate unică, vivo oferă utilizatorilor o viață mobilă și digitală din ce în ce mai convenabilă. Urmând valorile esențiale ale companiei, care includ Benfen *, orientate spre design și utilizator, dar și pe invățarea continuă și spiritul de echipă, vivo a implementat o strategie de dezvoltare durabilă, cu viziunea de a deveni o corporație de clasă mondială sustenabilă și durabilă.

În timp ce recrutează și dezvoltă cele mai bune talente locale pentru a livra excelență, vivo este susținut de o rețea de centre de cercetare și dezvoltare în Shenzhen, Dongguan, Nanjing, Beijing, Hangzhou, Shanghai și Xi’an. vivo se concentrează pe dezvoltarea tehnologiilor de ultimă generație pentru consumatori, inclusiv 5G, inteligență artificială, design industrial, sistem de imagistică, și alte tehnologii emergente. vivo a înființat, de asemenea, o rețea inteligentă de producție (inclusiv centrele autorizate de vivo), cu o capacitate anuală de producție de aproape 200 de milioane de smartphone-uri. În prezent, vivo și-a extins rețeaua de vânzări în 60 de țări și regiuni și este iubit de peste 400 de milioane de utilizatori din întreaga lume.

*„Benfen” este un termen care descrie filosofia „să facem lucrurile corect şi să le facem bine”, aceasta fiind descrierea ideală a misiunii vivo de a crea valoare pentru societate.

Pentru noutăţi despre vivo, accesaţi https://www.vivo.com/ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Centrele de imagistică REGINA MARIA: prima și singura Rețea din România care utilizează integrat sistemul DoseWatch, pentru controlul dozelor de radiații
Next post Asociația Zi de Bine demarează proiectul „Plantați în amintire” și amenajează un parc de mesteceni, în memoria celor trecuți în neființă