Noul parteneriat Huawei – 5GANG ilustrează compatibilitatea dintre tehnologie, creativitate și divertisment și se concretizează într-o experiență inedită pentru consumatori

Membrii 5GANG sunt imaginea smartphone-ului HUAWEI P smart 2021, un telefon cu personalitate, ce vine în completarea unui stil de viață activ

București, 6 noiembrie 2020 – Huawei Consumer Business Group România dezvăluie un nou parteneriat cu 5GANG, prin lansarea unui proiect special alături de cei 5 vloggeri români: un concert mult așteptat de generația tânără, ce va fi transmis virtual, printr-un livestreaming. Concertul 5GANG, powered by Huawei, va avea loc sâmbătă, 7 noiembrie, începând cu ora 19:00, pe canalul oficial de YouTube al trupei.

În cadrul evenimentului, muzica, tehnologia și divertismentul se vor întâlni și completa într-o experiență virtuală inedită, iar iubitorii de muzică de toate vârstele sunt invitați să participe la evenimentul în cadrul căruia vor fi dezvăluite multe surprize: o nouă piesă 5GANG featuring Huawei și concursuri cu premii atractive.

Premiile puse în joc de Huawei sunt două HUAWEI P smart 2021, smartphpone-uri ideale pentru creatorii de conținut la început de drum. Pentru a intra în posesia acestora, participanții trebuie să răspundă, în timp real, în secțiunea de comentarii, unor întrebări dedicate dispozitivului, lansate de către membrii 5GANG. Cele mai rapide răspunsuri corecte vor fi luate în calcul și premiate cu un smartphone.

Ne bucurăm să anunțăm acest proiect special, ce vine ca o confirmare a angajamentului Huawei de a oferi experiențe de ultimă oră consumatorilor. Parteneriatul cu 5GANG s-a conturat firesc, ținând cont de valorile care ne leagă: inovația și dorința de a veni în întâmpinarea celor din generația tânără cu soluții inedite pentru ca ei să își poată îndeplini nevoia de divertisment și de socializare și de a rămâne conectați la ceea ce contează pentru ei.”, este de părere Sabina Știrb, Marketing Director, Huawei Consumer Business Group România.

5GANG este proiectul lansat de cinci vloggeri talentați: Selly (Andrei Șelaru), Pain (Luca Bogdan), Dia (Diana Condurache), Gami (Andrei Gavril) și Mădălin (Mădălin Șerban). Piesele lansate de aceștia au ca punct de plecare nevoia de divertisment a comunităților care îi urmăresc.

Vă așteptăm să fiți alături de noi, chiar dacă nu din fața scenei, ci din fața ecranelor, la cel mai așteptat concert 5GANG powered by Huawei. Ne revedem, după mult timp, cu forțe proaspete, cu o nouă piesă featuring Huawei și cu un super concurs care vă duce mai aproape de un smartphone de top – HUAWEI P smart 2021. Promitem că va fi o super experiență!”, a declarat Selly, Vlogger și membru 5GANG.

HUAWEI P smart 2021 asigură calitatea unui vârf de gamă la un preț accesibil și garantează o durată de viață excelentă a bateriei, precum și o cameră inteligentă, care le permite utilizatorilor să se bucure de fiecare moment al vieții și să îl surprindă așa cum își doresc.

Echipat cu un ecran Full HD de 6.67 inci, noul smartphone HUAWEI oferă o experiență de vizionare captivantă, fără margini. HUAWEI P smart 2021 asigură calitatea unui vârf de gamă, garantează o durată de viață excelentă a bateriei, precum și o cameră inteligentă, care le permite utilizatorilor să se bucure de fiecare moment al vieții și să îl surprindă așa cum se cuvine. HUAWEI P smart 2021 este disponibil în trei culori atrăgătoare: Crush Green, Blush Gold și Midnight Black.

HUAWEI P smart 2021 dispune de tehnologia HUAWEI SuperCharge de 22.5W, care permite o încărcare rapidă a smartphone-ului, astfel că utilizatorii pot rămâne conectați și productivi pentru mai mult timp. Cu doar 10 minute de încărcare, smartphone-ul poate funcționa timp de două ore.

Smartphone-ul nu oferă doar o încărcare rapidă, ci și una stabilă și sigură. Cu o baterie generoasă de 5000 mAh, noul smartphone oferă o experiență de utilizare de lungă durată prin redarea timp de aproximativ 35 ore a videoclipurilor online.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Noul parteneriat Samsung cu Etsy aduce opere de artă pline de culoare și inspirație pe televizoarele The Frame
Next post IBM și AMD anunță un acrod comun pentru dezvoltarea tehnologiei Confidential Computing pentru cloud și pentru a accelera Inteligența Artificială