Curatenia intretine sanatatea si viata si sporeste capacitatea de munca fizica si intelectuala. Intr-o casa plina de praf si de resturi menajere, in care nu ai loc de ambalaje, nu iti vine sa incepi sa lucrezi.

Despre proiecte sau teme nici nu poate fi vorba, fiindca privirea iti este distrasa de dezordinea din jur.

Cu siguranta ca gospodinele stiu ca ordinea din locuinta si din curtea acesteia se intretine cu cosuri gunoi si cu formarea deprinderii fiecarui membru al familiei de a pune resturile de orice fel la cos.

Cotorul de mar nu se lasa la voia intamplarii, jucariile stricate nu se arunca sub pat sau in mijlocul covorului.

Tot pentru intretinerea curateniei gospodinele comanda dezinfectant suprafete mari sa isi tina familia cat mai departe de contactul cu Covid sau Covidul sa nu aiba loc de patrundere in casele lor.

Sanito.ro trimite cumparaturile acasa ca niciun membru al familiei sa nu fie expus in timp ce cumpara: servetele antibacteriene, masti de protectie si sapunuri lichide capabile sa ucida microbii.

Ce poate fi mai avantajos decat plasarea comenzii online si livrarea acesteia la domiciliu?

In calitate de gospodina, am grija sa plasez comanda astfel incat sa nu raman fara aceste produse indispensabile in casa. Si inainte de pandemie tineam la curatenie, dar acum ne-am unit fortele sa o pastram.

Tot in numele sanatatii si pentru tinerea la distanta a microbilor de orice fel, in prezent, in topul vanzarilor Sanito.ro ocupa un loc fruntas capac inteligent toaleta.

Haideti sa dicutam impreuna la ce serveste un asemenea produs?

  1. Sa admitem ca cineva din familie s-a ales cu o infectie urinara de la o toaleta publica neingrijita! Si eu am patit acest lucru si altii, nu este deloc rusine sa recunoastem. Evident ca ne-am prezentat la medic si suntem sub tratament.

Folia de pe colac ii apara pe cei care folosesc vasul de toaleta de problema cu care ne confruntam noi. Ne-am simti  vinovati sa stim ca s-au imbolnavit si cei dragi din cauza noastra, nu este asa?

  1. Micutul abia a invatat sa foloseasca toaleta si in urma lui mai raman semne ca a trecut pe acolo. Este suficient sa il invatam sa actioneze maneta si situatia se va rezolva de la sine. Sa zicem ca nu ne deranjeaza sa facem curat dupa copilul nostru, dar este posibil ca el sa intre la baie, fara sa stim si musafirul sa ceara si el voie sa foloseasca toaleta. Prin urmare nu ar mai fi timp de sters picaturile inestetice si urat mirositoare.

Capacul inteligent face vasul de toaleta utilizabil tot timpul, fara sa fie nevoit cineva sa intre in contact direct cu zona colacului.

  1. Despre baia moderna din casa ta se va vorbi mult si oamenii te vor lauda pentru dispozitivul minune.
  2. Produsul care mentine vasul de toaleta curat nu costa mult si este livrat prompt la adresa indicata.
  3. Poti solicita toate informatiile legate de utilizarea acestuia.
  4. Unele dintre capacele inteligente se incarca o data la doua-trei luni.
  5. Consumul de hartie igienica se reduce semnificativ, fiindca nu vei mai sterge colacul cu ea inainte de a te aseza.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Huawei anunță șase noi dispozitive ce întregesc ecosistemul de produse
Next post Huawei anunță lansarea globală a HUAWEI GameCenter, un nou hub pentru gaming