Detin de ani buni o firma de catering, firma in care, de-a lungul timpului, am investit timp, energie sib ani pentru ca mi-am dorit mereu sa imi imbunatatesc serviciile. Nu ma multumesc niciodata cu mai putin si stiu ca multumirea clientului este cea mai importanta. Recent, am facut o schimbare radicala in ceea ce priveste afacerea personala si am trecut de la vesela clasica la consumabile catering din plastic, pentru ca acestea sunt mai greu perisabile, rezista la socuri si zgarieturi mai bine si nu exista pericolul de a le sparge, daca iti scapa din mana de exemplu. Si am cumparat si in regim en – gros, pentru ca am iesit mai in avantaj asa.

Daca vrei sa administrezi eficient o firma de catering, trebuie sa tii minte urmatorul lucru: calitatea si performanta pe care le are orice tip de produse catering, este esentiala. Adica ele trebuie sa fie realizate din materiale premium, ca sa le poti manui fara frica. Si chiar daca se intampla sa iti cada, daca sunt din plastic de calitate atunci nu ar trebui sa ai parte de pierderi materiale. Eu am inteles acest lucru si am optat pentru gama de accesorii si produse catering de la Ktering.ro, un site dedicat, care iti ofera cel mai bun raport calitate – pret la astfel de produse. Este singurul site pe care revin, pentru comenzi substantiale de: tacamuri unica folosinta, pahare unica folosinta, bete pentru cafea si frigarui si asa mai departe.

De ce i-am ales pe ei? Pentru ca au o experienta de 15 ani in domeniul acesta, fiind unul dintre brand-urile puternice de pe piata autohtona. Vorbim de un site dedicat solutiilor complete si inteligente menite sa te ajute si sa iti usureze munca si vin in intampinarea clientilor cu produse variate, profesionale, care isi merita fiecare banut. Mai mult decat atat, profesionalismul ii caracterizeaza si intotdeauna si-au pastrat standardele la cele mai inalte nivele. Cu siguranta o sa va placa sa colaborati cu ei, pentru ca veti primi seriozitate si profesionalism, plus calitate garantata la toata gama de produse. Incercati si voi produsele, ca sa va convingeti de acest lucru.

Cand vine vorba de afacerea personala, nu exista cale de mijloc pentru mine! Aleg doar ce este mai bun, pentru ca doar asa mi-am creat o imagine serioasa vis – a – vis de clientii mei. Colaborez cu Ktering.ro de mult timp si nici nu am de gand sa renunt la colaborarea cu ei, in detrimentul altui distribuitor. Si nu pentru ca nu pot, ci pentru ca m-am convins ca ei ofera exact ceea ce eu caut (si daca deja am gasit ce mi-a trebuit, ce rost are sa incerc ape noi). Daca si voi aveti o firma de catering sau planuiti sa va deschideti una in viitorul apropiat, atunci puteti sa ii contactati pe cei de la Ktering.ro si sa incepeti sa plasati comenzi cu tot ce va trebuie. Mai bine sa fii pregatit / pregatita din timp cu tot ce iti trebuie, ca atunci cand planuiesti sa iti incepi activitatea sa ai deja tot ce ai nevoie la indemana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Allview lansează tableta Viva H1003 LTE, suportul potrivit pentru școala viitorului
Next post Coletăria.ro și StockBinder intră în parteneriat pentru a sprijini magazinele online românești în zona logistică și de automatizare a stocurilor