Chiar daca foarte multa lume a avut deja tangente cu un credit bancar, nu toti cunosc beneficiile unei refinantari. Despre credite refinantare nu se vorbeste atat de des, cu toate ca si acestea isi au rostul lor. Daca sunteti curiosi sa aflati mai multe despre refinantare si despre ce presupune aceasta, atunci randurile care urmeaza merita toata atentia voastra. Trebuie mentionat, inca de la inceput, ca aceste informatii ne sunt furnizate de catre VreauCredit.ro, o platforma portal online, care vas ta la dispozitie 24 din 7. Si este cel mai facil ajutor la care putem apela, atunci cand vrem sa optam pentru un credit de refinantare. Iata de ce:

Cei care au apelat deja la serviciile acestei platforme, stiu ca VreauCredit.ro. este site-u care ofera o solutie simpla de informare si comparare, prin care puteti gasi produsul bancar potrivit nevoilor voastre personale. VreauCredit.ro este un portal independent si este partener cu peste 30 de banci din Romania. Aflat la a 3-a versiune, portalul iti ofera posibilitatea de a cauta in lista de produse bancare dupa tipul creditului, suma si perioada dar si in functie de veniturile voastre sau de rata maxima pe care o puteti avea. Asadar, in loc sa mergeti din banca in banca, pentru a afla informatii despre creditul de refinantare, puteti sa consultati ofertele bancilor din online.

Aceasta este treaba celor de la VreauCredit.ro – aduna intr-un singur loc ofertele a 30 de banci, astfel incat sa alegeti solutia cea mai potrivita, in ceea ce va priveste. Si nu mai trebuie sa parasiti locuinta, pentru a aplica pentru refinantarea unui credit. Puteti face asta online, prin formularul pus la dispozitie de catre VreauCredit.ro, iar banca va va contacta in cel mai scurt timp posibil, pentru a stabili cu voi ultimele detalii. Dar inainte de a trece la acest pas, trebuie sa stim ce inseamna refinantarea unui credit, ca sa stim clar si in ce cazuri putem sa optam pentru acesta. Asadar, iata tot ce trebuie sa stiti:

Refinantarea inseamna obtinerea unui credit nou cu scopul de a-l inchide pe cel existent. Daca aveti un credit pe care l-ati luat acum mai bine de 2 ani, inseamna ca ar putea fi momentul sa il refinantati. In functie de conditiile pietei si de nivelul dobanzilor, prin refinantare puteti obtine rate mai mici sau eventual puteti creste suma imprumutata, pastrand nivelul ratelor constante. Pentru a obtine rezultate personalizate, precum calculul ratei lunare si al Dobanzii Anuale Efective (DAE – dobanda totala), trebuie sa completati formularul online de pe VreauCredit.ro, suma si perioada dorita. Ei calculeaza indicatorii necesari si iti afiseaza doar creditele imobiliare care se incadreaza in cerintele tale.

Pentru multi dintre noi, refinantarea poate reprezenta o reala solutie, in cazul in care se doreste inchiderea unui credit mai vechi. Este un ajutor de nadejde, care uneori se poate ivi la momentul oportun. Si partea si mai buna este ca puteti obtine ajutorul dorit, intr-un timp foarte scurt, daca apelati la VreauCredit.ro, singura platforma care va ofera informatii complete, atunci cand doriti sa aplicati pentru un credit, apeland la varianta online-ului.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post SSD portabil Western Digital My Passport Go: design ergonomic si rezistenta sporita
Next post AOC și G2 Esports continuă parteneriatul