Oamenii care incalca legile trebuie sa platesca o data pentru greseala lor si nu in mod repetat. In alta ordine de idei, ei au dreptul la un process corect, cu audierea martorilor si cu luarea de declaratii, iar daca instanta decide condamnarea la inchisoare, detentia sa decurga in conditii umane.
Unii spun ca inchisoarea nu inseamna club, dar cu toate acestea, condamnatului trebuie sa i se asigure conditii sa fie consultat de un medic, cand se imbolnaveste, sa aiba un aer respirabil in camera, sa isi poata asigura igiena personala, cu respectarea intimitatii.

Ce solutie are insa un detinut, aflat in spatele gratiilor, care a avut parte de un proces incorect si se simte strivit de conditiile inumane din arest?
Pentru unii pare ca viata se termina in momentul intrarii la inchisoare. Ei nu mai vad nicio solutie si este pacat ca irosesc sansa care le-ar putea aduce eliberarea din arest, reducerea pedepsei si castigarea unor daune morale substantiale. Atat timp cat exista o posibilitate de restaurare a dreptatii, oamenii au indatorirea sa recurga la ea din demnitatea pe care au primit-o de la nastere. Viata si libertatile omului sunt considerate a fi cele mai scumpe de pe pamant, dar fiecare dintre noi trebuie sa luptam pentru ele. Se intampla ca uneori sa ne fie incalcate drepturile si daca acceptam fara impotrivire acest lucru suntem la fel de vinovati, cum sunt cei care ne-au nedreptatit.

Consultanta-cedo.ro reprezinta calea catre un process corect, fiindca in urma cererii adresata CEDO, acest organism european poate decide rejudecarea procesului in conditii 100% corecte si plata unor daune morale substantiale. In acest mod se corecteaza legal o eroare judiciara, cum este moral.
https://www.consultanta-cedo.ro este adresa site-ului oficial al avocatilor specializati in consultanta CEDO, dar si in asigurarea pledoariei in engleza si in punerea la punct a dosarului, sa se admita rejudecarea procesului.

Activitatea sotilor Grigoriu se concretizeaza in zeci de procese castigate la CEDO si in multe articole care dezbat cauzele castigate de ei publicate in presa de specialitate sau pe diferite bloguri. Unele dintre acestea au fost cazuri grele, care pot oricand sa intre in istoria dreptului prin complexitatea lor.
Oricine poate face un popas pe site-ul firmei Consultanta-cedo.ro, de la domiciliu sau de la inchisoare si poate cere consultanta sa stie exact cum vor decurge formalitatile.
Pe internet exista de asemenea prezentarea detaliata a acestor procese, evitandu-se informatiile care contravin principiului pastrarii confidentialitatii.
Sotii Grigoriu au adoptat apararea drepturilor omului ca un crez profesional nucleu al intregii lor activitati.

De ce este important sa se solicite consultanta si omul sa nu incerce sa trimita el singur acte le CEDO?

1. Pentru ca este nevoie de un specialist care sa cunoasca legislatia europeana si sa stie exact ce sanse are la CEDO. Multi se autoamagesc si la raspunsul negativ primit de la forul European pot intra in depresie.
2. Fiindca exista o cerere-tip care trebuie completata cu atentie si nu se primesc orice tip de cereri. De asemenea o cauza trebuie sa indeplineasca anumite conditii ca sa fie admisa la CEDO.
3. In formularea cererii adresate CEDO se invoca anumite articole din legislatia europeana, pe care oamenii obisnuiti nu le stiu.

In portofoliul sotilor Grigoriu exista cauze rezolvate deja si cauze admise a caror procedura este in curs.
Orice potential client se poate informa despre palmaresul acestor specialisti inainte de a le solicita consultanta sau apararea dupa admiterea cererii.
Citesc cu satisfactie lista lunga a realizarilor lor si ma bucur ca toti acesti romani si-au gasit dreptatea la CEDO, dar mai ales ca nu s-au resemnat si ca au ales sa lupte pentru ea. Nedreptatea iti poate marca intreaga viata, mai ales cand vorbim despre condamnari la ani grei de inchisoare si la conditiile inumane din arest.

Daca pentru procesele din tara este nevoie de avocati buni ca sa ai sorti de izbanda, se intelege ca pentru pregatirea dosarelor pentru CEDO este nevoie de cei mai buni avocati din tara.
Pe site-ul sotilor Grigoriu am citit articolul util despre prevederile articolului 6, conform caruia: “Orice persoană are dreptul la judecarea în mod echitabil, în mod public și într-un termen rezonabil a cauzei sale, de către o instanță independentă și imparțială, instituită de lege, care va hotărî fie asupra încălcării drepturilor și obligațiilor sale cu caracter civil, fie asupra temeiniciei oricărei acuzații în materie penală îndreptate împotriva sa.”

Nu depuneti armele, in cazul in care vi se spune ca nu mai aveti nicio sansa si ca soarta voastra a fost pecetluita aici, in tara. Daca exista cea mai mica sansa ca procesul sa se rejudece si sa vi se reduca pedeapsa si cu un an, actionati ca atare, fiindca 12 luni poate reprezenta foarte mult.
Daca aveti un nedreptatit in familie convingeti-l sa sa actioneze si sprijiniti-l material si spiritual, fiindca niciodata nu va uita ca i-ati fost alaturi intr-unul dintre cele mai grele momente ale vietii sale!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *