In curand, va veni din nou acea perioada magica a anului: vremea de afara devine mai rece, luminile stralucitoare incep sa ne incante privirea cu sclipirea lor, iar micutii din viata noastra devin tot mai nerabdatori pentru venirea lui Mos Craciun. Si ce modalitate mai buna de a astepta venirea Mosului decat sa citesti impreuna cu juniorul tau carti pentru copii de Craciun? De la carti copii traditionale pana la carti noi, de care poate nu ai auzit niciodata, cartile pe care ti le vom prezenta sunt perfecte de citit seara, la culcare, in asteptarea magica a Craciunului. Fiecare dintre aceste carti de povesti ilustrate de Craciun are o poveste puternica, cu o lectie valoroasa.

  1. Craciunul ursuletului. Este o poveste scrisa de Eleni Livanios si Susanne Lütje. Este vorba despre ziua de Craciun si afara ninge atat de frumos. Bucuros, ursuletul face un om de zapada, impreuna cu mamica si taticul lui. Deodata simte un miros imbietor. De unde vine oare? Si de unde au aparut acele urme de pasi in zapada? Draguta familie de ursuleti va incearca sa dezlege misterul si va descoperi ca, de fapt, a venit Mos Craciun! Micutii vor fi incantati de aceasta poveste care ne arata cat de importanta este familia si ca mereu trebuie sa fim uniti.
  2. Povesti cu spiridusi. Aceasta poveste a fost scrisa de Marina Rachner si Katharina E. Volk. Copiii vor intra intr-o lume magica si vor descoperi ca, daca in zilele dinainte de Craciun hoinaresc prin padure in amurg si asculta cu atentie, vor putea sa auda, printre copaci si tufe, fosnete si soapte. Sunt spiridusii care lucreaza in locuintele lor subpamantene si se pregatesc pentru marea sarbaroare. Povestea este perfecta pentru a-i pregati pe cei mici de venirea Craciunului.
  3. Asteptand Craciunul. Este o carte minunata, scrisa de Sabine Cuno si Marlis Scharff-Kniemeyer. Este o poveste despre dragalasele animalute din padure care se pregatesc, cu mic, cu mare, de noaptea magica a Craciunului. Cei mici vor adora povestioara, deoarece textul este usor de urmarit si ilustratiile ii vor incanta extraordinar de mult.

Editura universenciclopedic.ro are mult mai multe povesti de acest gen, pe care va trebui sa le descoperi accesand site-ul.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post AMD lansează Radeon Pro W5700, primul GPU profesional de 7nm din lume
Next post Consultanta-cedo.ro reprezinta drumul oricarui roman catre un proces corect