Nasterea unui copil este intotdeauna un eveniment fericit in viata unui cuplu. Imediat dupa ce acesta s-a nascut, parintii isi doresc sa ii ofere tot ce este mai bun. Botezul este primul eveniment important din viata unui copil, dupa ce acesta s-a nascut. Chiar daca acesta nu poate participa activ la petrecere, albumul foto, cat si inregistrarile video, ii vor face placere mai tarziu. Pentru aceasta trebuie sa incepi cu alegerea unei locatii, in functie de numarul aproximativ de invitati, apoi vei continua  cu alegerea meniurilor, care trebuie sa fie pe gustul invitatilor. De asemenea, alegerea muzicii este foarte importanta, iar sala trebuie sa aiba o sonorizare foarte buna. Tocmai de aceea trebuie sa apelezi la o locatie care sa indeplineasca toate aceste conditii. Asa s-a intamplat si in cazul botezului nepoatei mele.

Pornind de la aceste premise si inarmati cu rabdare, atat fiica mea, cat si sotul ei au pornit in cautarea unei locatii adecvate. Dupa vizitarea  mai multor locatii s-au hotarat la Militari Residence Ballroom. Militari Residence este o locatie de evenimente premium si o atractie arhitecturala ce merita vazuta. Dispune de un spatiu complex de saloane special concepute pentru evenimente de top. Cu o vasta experienta si o gama larga de servicii, echipa de profesionisti de la salon botez Militari vor face totul ca organizarea petrecerii botezului sa reflecte bucuria celui mai tanar membru al familiei. Militari Residence asigura servicii de inalta clasa si meniuri ce exploreaza cele mai cunoscute culturi si gastronomii internationale, cu note personale autentice de condimente, cu ingrediente si metode de gatit inspirate din diferitele culturi ale lumii. Platourile cu bunatati pregatite de catre bucatarii si maestrii cofetari sunt adevarate opere de arta.

Sala New York este ideala pentru organizarea botezului, deoarece la petrecere vor participa si copii. Acest salon, New York, este recent inaugurat, iar rafinamentul si eleganta se imbina armonios, transformand un simplu eveniment intr-unul memorabil. Paleta de culori neutre completeaza cu usurinta orice schema coloristica pe care alegi sa o folosesti. Sala New York a fost alegerea potrivita pentru acel minunat eveniment, deoarece aceasta sala poate gazdui intre 70 si 100 de persoane, are ring de dans central, sonorizare ultramoderna, lumini arhitecturale si de ambianta, statii de desfumare, climatizare proprie un lobby generos si de asemenea, acces la parcare.

Dupa pregatiri intense si o inchiriere a salii cu succes, a venit si ziua botezului. Ceremonia a fost ceva spectaculos, un eveniment care a marcat inceputul unei noi existente, un act sacru si plin semnificatie, mai ales pentru familia noastra, deoarece fiica mea si sotul ei si-au unit destinele in acelasi loc sacru. Emotiile au fost mari. Mica printesa a fost cuminte pe tot parcursul slujbei de botez. Sara – Maria a fost superba in rochitele minunate crem si lila, pe care le-a purtat zambitoare, ca un mica steluta. Dupa ce micuta a fost crestinata, impreuna cu parintii spirituali si cu ceilalti invitati, cu totii am plecat spre locul unde a avut loc petrecerea. Invitatii au ramas placut impresionati de somptuozitatea locatiei si de aranjamentele florale ce marcau evenimentul.

Flori de orhidee,  plantate in vase de sticla de forme diferite si trandafiri albi, roz si lila dadeau o nota eleganta, parca desprinsa din povesti. Lumina candelabrelor se reflecta in vasele de sticla cu sclipiri de diamant. Aceste flori indragite de toata lumea au fost vedetele serii subliniind spiritual eleganta evenimentului. In ceea ce priveste deliciile culinare pentru oaspetii nostri, acestea au fost preparate de catre un artist de talie internationala, Chef Bogdan Piele, precum si de echipa care se afla sub indrumarea sa. Prin urmare, printre tentatiile meniului s-a numarat: Tempura de ton rosu si icre de Manciuria, carpaccio de halibut afumat si caviar, terina de fois gras cu chutney de caise, Napoleon din piept de rata afumat, salata de sparanghel cu parmezan, apoi un file de calcan in stil Mediteranian cu cartofi, morcov, masline rosii si menta. Cum niciun meniu nu este complet fara desert, MIlitari Residence Ballroom ne-a incantat papilele gustative cu un tort de ciocolata frumos ornat si apetisant. In ceea ce priveste bauturile si racoritoarele acestea au fost puse la dispozitia invitatilor in numar nelimitat.

Sucurile acidulate, apa plata si minerala, precum si spirtoasele elegante curgeau din plin. Invitatii au jucat si dansat ore in sir, iar Sara – Maria le-a zambit cuceritor invitatilor si ursitoarelor care au facut un adevarat spectacol. S-au facut poze cu toti invitati pentru a importaliza momentul in aceasta frumoasa sala de petreceri.
Prin eleganta spectaculoasa a spatiului, precum si prin meniul desavarsit cu pricepere si devotament, Militari Residence a asigurat o petrecere de botez demna de bucuria aducerii pe lume a unui copil.
Le multumim tuturor celor care ne-au fost alaturi la fericitul eveniment! Aici vei gasi stil, rafinament si seriozitate. Recomand cu cea mai mare placere Militari Residence Ballroom, pentru petreceri de botez, nunta sau de oricare alt gen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post SDC19: Samsung și IBM aduc soluțiile mobile 5G și soluții bazate pe inteligență artificială pe IBM Cloud pentru companii
Next post Achizitionarea unei bauturi alcoolice autentice nu a fost niciodata mai simplu gratie celor de la https://www.24drinks.ro