Dupa anii 1900 industria confectiilor metalice de nivel profesional a capatat amploare si au inceput sa apara marile companii producatoare din domeniu. Paisprezece ani mai tarziu s-a lansat Analko, o companie de fond european care ofera servicii profesionale privind orice clasa de confectii metalice si in prezent.

Compania noastra, Analko, a investit inca de la bun inceput in formarea unei echipe de specialisti care sa raspunda nevoilor clientilor de pretutindeni, fie ei persoane fizice sau persoane juridice. Astfel, astazi veti regasi in portofoliul nostru zeci de servicii vaste, complexe, insa la care puteti apela indiferent de contextul dumneavoastra. Astfel, la noi veti gasi aparatura de ultima ora, tehnologii de procesare avansate si servicii de creare si prelucrare confectii metalice, serviciu de vopsire electrostatica, cat si taiere materiale diverse cu laser.

Prin ce se diferentiaza analko aluminium de restul companiilor de profil similar

In primul rand ne putem mandri cu sute de colaboratori multumiti atat din mediul fizic, cat si din cel industrial si/sau comercial. Ne mandrim ca de-a lungul strazilor, de-a lungul marilor capitale ale Europei, cat si in multe alte zone din tara, exista clienti care ne recomanda si care ne-au solicitat serviciile. Printre cei mai importanti colaboratori amintim Plaza Romania Office, Promenada Mall, National Arena si zeci de alti clienti care au crezut in noi. Ne bucuram de fiecare data cand putem vedea cum visele clientilor nostri sunt transpuse in realitate, la fel cum suntem si mai bucurosi ca avem o echipa de profesionisti care ofera cele mai ample solutii si cele mai reusite finisaje.

De asemenea, suntem o companie inclinata catre om si dorintele acestuia, insa si catre mediu. Este datoria fiecaruia dintre noi sa promovam dezvoltarea durbila a mediului, motiv pentru care ne concentram in permanenta pentru oferirea unor servicii de calitatea prin intermediul unor utilaje de ultima ora, care au un grad redus de poluare. Am inlocuit metodele traditionale cu cele mai noi de pe piata, iar mediul echipei de lucru nu doar ca favorizeaza prelucrarea constructiilor metalice intr-un mediu sigur pentru angajati, dar in acelasi timp monitorizam atent si prevenim poluarea pe care o asemenea industrie o poate produce in mod obisnuit.

Suntem dintotdeauna o companie concentrata nu doar pe cantitate, ci pe calitate. La noi orice proiect este tratat cu maxim de seriozitate si beneficiaza de tot suportul necesar, de la gasirea si prelucrarea materiilor prime de cea mai buna calitate, pana la debitarea profilului dorit, dupa forma si dimensiunea necesara, vopsire, sublimare, anodizare cat si stantare.

Astfel, la noi orice vis prinde viata, indiferent de marimea acestuia, avand drept exemplu recomandarile partenerilor nostri care au apelat la noi in vederea crearii celor mai mari si somptuoase centre comerciale, cladiri de birouri, etc.

Cu Analko ai certitudinea ca orice proiect poate fi unul cu adevarat memorabil. Tot ce trebuie sa aci este sa ne trimiti schita proiectului, detaliile in amanunt si de restul ne vom ocupa noi. Prelucram atat metal, cat si sticla, lemn sau materiale din aceasta sfera a constructiilor.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *