Toamna a venit si multumita temperaturilor inca ridicate, ne putem bucura in continuare de vremea frumoasa, chiar si intr-o zi obisnuita de birou. Faptul ca incaltamintea de birou trebuie sa fie confortabila nu mai este niciun secret. Mai mult decat atat, atunci cand te simti confortabil, te simti mai bine in pielea ta si ai mai multa energie sa duci la bun sfarsit taskurile zilnice. Si totusi, care sunt modelele de pantofi dama potrivite pentru birou in aceasta toamna? Iata ce tipuri de pantofi dama ar trebui sa porti in acest sezon pentru a-ti face zilele de birou mai usoare.

  1. Pantofii cu design barbatesc

Frumosi si foarte eleganti, pantofii cu design barbatesc reprezinta unul dintre acele articole de incaltaminte care rezolva o mie de probleme de aspect. Sunt acei pantofi dama eleganti pe care trebuie neaparat sa ii ai in graderoba. Ii poti purta cu fusta creion, cu blugii, cu pantalonii office. Daca negrul ti se pare prea clasic, indrazneste sa alegi un model in doua tonuri. Pe site-ul Adona.ro, gasesti o colectie exclusiva de astfel de pantofi la preturi speciale. In plus, calitatea acestor pantofi este una foarte buna si designul este frumos si elegant.

  1. Balerini

Daca doresti sa fii intotdeauna cool si sa ai acel aer tineresc, balerinii sunt pantofii potriviti. Promovati acum cateva decenii de actrite precum Audrey Hepburn, balerinii sunt recunoscuti ca fiind un tip de incaltaminte comoda, adaptata chiar si unor tinute mai chic. Acestia sunt disponibili intr-o multitudine de culori, texturi, cu imprimeuri sau fara, simpli sau pretiosi.

  1. Pantofi loafer

Desi seamana foarte mult cu mocasinii, pantofii loafer au un spect putin diferit. Acestia au aparut pentru prima data in anul 1936 si originea acestor pantofi vine din Norvegia, fiind acel tip de incaltaminte purtata de pescari. Acum sunt pantofi in trend, purtati de femei si barbati. Sunt casual, cu o nota eleganta, si trebuie purtati fara sosete, cu jeans sau pantaloni.

Asadar, toamna aceasta poti purta la birou mai multe modele de pantofi dama. Alegerea este doar a ta, in functie de ce tinute adopti la birou si, evident, de ceea ce iti place cu adevarat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Seria HUAWEI P30 redefinește estetica smartphone-ului prin design și culori moderne
Next post RAZER HUNTSMAN TOURNAMENT EDITION OFERĂ CONTROL CU VITEZA LUMINII ÎN COMPETIȚIILE DE GAMING PROFESIONISTE