Porii dilatati de pe fata sunt o imperfectiune care poate provoca acnee si cosuri. Este foarte important sa curatati si sa tratati pielea cu remedii naturale, cum ar fi mastile purificatoare, scruburile faciale si demachiante specifice. Insa, cand aceste remedii nu mai au niciun efect, este cazul sa apelatri la un tratament pori dilatati eficient. Aflati cum sa rezolvati problema porilor faciali dilatati!

Problema porilor dilatati este foarte frecventa la persoanele care tind sa aiba pielea grasa si mixta, insotita de productia excesiva de sebum. Fenomenul porilor dilatati apare mai ales pe fata, in special de-a lungul „zonei T”, a barbiei, nasului si fruntii. Cu cat exista mai multe impuritati, cu atat porii se vor dilata, rezultand pete negre si pete albe. Aceasta problema afecteaza aproape pe toata lumea, deoarece poate depinde de diversi factori, cum ar fi varsta, sexul, tipul de piele, afectiunile hormonale si daca sunt utilizate medicamente. Atunci cand trebuie sa apelati la un tratament pori dilatati, ar fi indicat sa alegeti profesionistii din domeniul esteticii. Astfel de profesionisti puteti intalni la clinica Yiara. Veti avea parte de  pori dilatati tratament cu cele mai noi metode si tehnologii. Se receomanda folosirea laserului Harmony XL Pro, care imbunatateste calitatea pielii prin puterea fasciculului luminous. La clinica Yiara se folosesc 2 metode laser minim invasive ca peeling laser (Erbium Yag) sau noninvazive ca fotorejuvenarea cu Clear Lift.

Cauzele porilor dilatati de pe fata se datoreaza in principal pielii uleioase. Porii sunt blocati de substante impure, grasimi si celule moarte si se dilata. Glandele sebacee produc o cantitate mai mare de grasime si acest fenomen duce la formarea initiala a punctelor negre si apoi a cosurilor si acneei. In mod normal, pielea este capabila sa se protejeze de bacterii, virusuri sau ciuperci, prevenind infectiile, dar, cu prezenta porilor dilatati, conditiile echilibrului hidro-lipidic sunt modificate si pot sa apara tulburari mai grave ale pielii, cum ar fi acneea.

 

Pentru a preveni porii dilatati ai fetei, este important sa duceti un stil de viata sanatos si activ, pornind de la dieta care trebuie sa fie bogata in vitamine, saruri minerale si substante active functionale pentru organismul nostru. Beti multa apa si practicati un sport care va ajuta. Astfel veti avea un ten mai sanatos si mai stralucitor. In plus, petreceti timp zilnic curatand fata si aplicand tratamente specifice care va vor permite sa purificati in profunzime pielea si sa preveniti dilatarea porilor fetei.

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *