Cu totii folosim incarcatoarele de telefoane pentru a ne mentine nivelul bateriei pe parcursul zilei, insa apar si momente cand trebuie sa ne incarcam telefoanele din zbor. Aici intervin acele incarcatoare auto, device-uri cu care multi inca nu sunt familiarizati.

Ce este mai exact un incarcator USB auto?

In termeni simpli, un incarcator auto USB este un gadget mic care se conecteaza la bricheta sau portul accesoriu al vehiculului si ofera una sau mai multe prize USB alimentate.  De obicei, este folosit pentru a incarca smartphone-uri si tablete, dar poate fi folosit si pentru a alimenta pachetele de baterii, anumite modele de camere si multe alte dispozitive bazate pe USB. La inceput, trebuie sa stiti care sunt dispozitivele pe care doriti sa le incarcati cu incarcatorul auto USB. Exista multe dispozitive alimentate cu USB, cum ar fi telefonul inteligent, tablete, MP3, PSP, GSP etc.

Trebuie sa va dati seama ce fel de dispozitive si cate dispozitive trebuie sa incarcati. Apoi, trebuie sa stiti ca dispozitivele dvs. pot fi compatibile cu unele functii speciale, cum ar fi Quick Charge Qualcomm, livrare de energie si altele. Exista din ce in ce mai multe incarcatoare auto USB care pot suporta aceste functii.

Un incarcator bun va va oferi cel putin 2,1 Amperi (sau 2100 mA) per port USB.

Acest lucru se face astfel incat sa va puteti incarca tabletele si iPad-urile Android cu viteza lor optima, deoarece smartphone-urile necesita doar 1.0 Amperi (sau 1000 mA). Prin urmare, daca sunteti in cautarea incarcatorului auto dual USB, cu cea mai buna performanta, aveti nevoie de un incarcator auto 4.8A USB. Aceasta inseamna ca fiecare port USB furnizeaza 2,4 amperi, ceea ce este mai mult decat suficient pentru a incarca doua iPads simultan.

Pe de alta parte, daca iesirea Amp per port USB este sub 2.1 Amper per port USB, incarcatorul ar incarca bine doua smartphone-uri, dar nu la fel de bine doua tablete. iar daca incarcatorul auto suporta incarcare rapida 3.0, poate furniza 3.A / 9V, insa doar unele dispozitive accepta Quickcharge.

Pentru cineva cu mai multe dispozitive, utilizarea unui incarcator auto cu un singur port s-ar putea dovedi a fi un obstacol major. Un incarcator de masini USB cu cel putin doua porturi va poate economisi mult timp si frustrare de la nevoia de a va aminti sa va opriti intre alimentarea diferitelor dispozitive. De asemenea, va salveaza de situatia penibila de a atarna accidental la un apel, deoarece telefonul a ramas fara baterie. In plus, permite tuturor celor aflati in calatorie sa aiba sansa de a-si alimenta dispozitivele USB.

Nu va multumiti cu incarcatoarele de calitate dubioasa care ar putea compromite anumite garantii pe care le ofera alte modele pentru gestionarea fluctuatiilor tensiunii sau pentru ingrijirea problemelor de supraincalzire. Multe incarcatoare bune realizate de unele materiale rezistente la foc si au protectii multiple, precum protectie la suprasarcina, protectie la supraincalzire etc.

Pe site-ul magaiznul gsmstore.ro gasim o multime de incarcatoare auto la preturi mai mult decat avantajoase, iar calitatea produselor este de top!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post ALERTĂ MEDIA: RAZER ANUNȚĂ NOILE MODELE DE BAZĂ ALE GAMEI RAZER BLADE 15 ȘI DEBUTUL GAMEI STUDIO EDITION ÎN EUROPA 
Next post Atentie la igiena mainilor cand lucrati in bucatarie