Tacamurile sunt esentiale intr-un restaurant, fast-food, cofetarie sau orice alta afacere asemanatoare, care de ocupa cu catering-ul. Acestea sunt usor de utilizat, ieftine si usor de reciclat. Acestea sunt oferite in special atunci cand cumparam sau comandam mancare la pachet si nu putem nega ca le utilizam pe acestea in locul celor normale, chiar si acasa.

Nu am putea spune cu exactitate care sunt cele mai utilizate consumabile, pentru ca in multe cazuri sunt utilizate impreuna. Ca de exemplu la un meniu de la un fast-food, unde mancarea este pusa intr-o caserola, ne sunt oferite tacamuri si toate sunt puse intr-o punga sau plasa. exista totodata si meniuri le care putem alege si bauturi, care sunt oferite in pahare de pastic sau de hartie cu capac. Asadar, numarul acestora am putea spune ca este egal.

Consumabilele de unica folosinta sunt utilizate si in cazul multor evenimente deoarece simplifica mult anumite sarcini precum depozitarea si spalarea dupa terminarea evenimentului.  Cei de la Sanito ofera unele dintre cele mai bune solutii pentru consumabile catering. Cei de aici sunt cunoscuti in special pentru produsele lor de curatenie si igienizare de cea mai buna calitate.

Asemeni produselor de curatenie si cele pentru catering sunt complet igienice si respecta standardele de calitate si siguranta in vigoare. Modelele de pahare plastic sunt foarte rezistente la diversi factori precum temperatura sau actiuni fizice, adica rezista daca il strangem mai tare in mana sau punem ceva peste el.

In ceea ce priveste un fast-food, consumabilele de catering sunt indispensabile. Intr-un magazin mare pot fi realizate in fiecare zi cateva sute de comenzi, poate chiar peste 1000 si asta insemna ca multe consumabile sunt utilizate, atat cele oferite clientilor cat si cele utilizate in magazin, precum folie aluminiu, pentru ambalare sau manusi pentru bucatarie sau pentru baie. Folia de aluminiu este foarte buan pentru ambalare, pastrand temperatura alimentelor si ferindu-le de lumina care ar putea sa le dauneze. Asadar, le pastreaza mai proaspete si mai gustoase pentru ceva mai mult timp.

Manusile de la Sanitor sunt de asemenea foarte rezistente si placut de utilizat. Realizate din materiale de calitate, igienice, acestea sunt si foarte usor de spalat. Asta in cazul celor normale pentru ca in magazin gasim si manusi de unica folosinta.

Pentru ca tot este vara, baturile, si in special cele reci, sunt la mare cautare. Astfel ca vedem peste tot pe strazi comercianti de inghetata sau vanzatori de bauturi racoritoare care in cele mai multe cazuri folosesc pahare de unica folosinta. Acestea pot fi achizitionate la set, in care avem multe bucati 50 de bucati, 100 de bucati sau alte cantitati, la preturi mai mult decat accesibile.

Foarte utilizate sunt, asta in orice anotimp, caserole unica folosinta, perfecte pentru a transporta alimentele dar si a servi direct din acestea atunci cand suntem la munca sau in alta parte. Acestea pot fi gasite pe site-ul Sanito in diverse modele, in functie de marime si de timp de mancare pentru care sunt destinate, de la castroane de supa pana la sosiere.

Indiferent de nevoile tale in ceea ce priveste consumabilele de catering, la Sanito poti gasi tot ceea ce ai nevoie.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Noutati Allview AVI
Next post Galaxy Note10: Smartphone-ul puternic creat pentru a aduce pasiunile la viață