In orice anotimp oamenii, indiferent de varsta, au nevoie de recuperare medicala. O miscare brusca, se aude trosnind ceva si nu mai poti sa misti piciorul. O cazatura pe gheata si nu mai poti sa mergi sau sa prinzi obiecte cu mana dreapta. Cine nu a avut mana sau piciorul rupt in viata asta se poate considera norocos, fiindca stiu persoane care si-au rupt mainile si picioarele de mai multe ori.
Nevoia de recuperare vine in urma unor eforturi care depasesc limita suportabilului sau a unor accidente nefericite. In categoria accidente intra si cazaturile pe gheata, dar si accidentele rutiere.
Excese facem cu totii si stim cum ni se umfla mainile si picioarele dupa aceea. Uneori abia le mai simtim, fiindca mergem mult pe jos pe teren dificil, incalcati necorespunzator. Nu poate ramane cu picioarele sanatoase cea care se duce pe munte cu pantofi cu toc sau sandale, nici cel care ridica fara sa fie incalzit in prealabil sau fara sa aiba echipamentul necesar, greutati ce depasesc de cateva ori propria lor greutate.


Dar si afectiunile neurologice lasa sechele si impun o perioada lunga de recuperare. Recuperarea la domiciliu nu este eficienta, fiindca daca nu se face sub supravegherea unei echipe de specialisti, pacientul nu este constiincios decat in putine cazuri.
Deplasarea pacientului la o sala sau clinica de specialitate este de asemenea dificila si costisitoare.
Solutia optima este: internarea la centru de recuperare medicala Oxxygene.
unitate ce rivalizeaza cu clinicile de profil din statele dezvoltate ale lumii.

De 10 ani de cand isi desfasoara activitatea in Romania, clinica prezentata mai sus a reusit recuperarea a mii de persoane in proportii care incep de la 65%, pana la 90%.
Unitatea medicala furnizeaza servicii variate de calitate premium. Iata lista acestora:
-geriatrie si Alzheimer. Bolnavii de Alzheimer strica echilibrul familiei si acasa nu pot primi ingrijirea adecvata, care sa ii ajute. Afectiune a varstei inaintate, foarte dificila, trebuie tratata cu empatie, rabdare si pricepere profesionala si este ideal ca bolnavii sa fie monitorizati permanent si ingrijiti de catre personal cu calificare.
-antiaging sau un pachet de tratamente si ingrijiri menit sa tina batranetea si caracterul sau degenerativ departe. Aici trebuie sa ne aducem parintii si bunicii preventiv, sa nu isi piarda mobilitatea si sa isi exerseze memoria si toate celelalte functii.

-recuperarea medicala se poate face prin kinetoterapie, fizioterapie si exista si tratamente speciale si foarte eficiente in cazul Accidentului Vascular Cerebral.
-categoria de servicii PRP include: infiltratii ale genunchilor si articulatiilor, reintinerire faciala si epilare. Dupa cum se poate observa, romanii pot solicita si sedinte de infrumusetare.
-ozonoterapia este procedura noninvaziva si sigura de atenuare pana la eliminare a durerilor. In locul calmantelor care dau dependenta si au si efecte adverse, ozonoterapia este analgezicul fara contraindicatii.

-seturi complete de analize medicale, facute in mod responsabil si interpretarea corecta a lor
-programe de nutritie echilibrata.
Cu ce vine nou acest centru de recuperare, fata de cele de la spitalele de stat?
1. Cu program personalizat de tratament si gimnastica de recuperare. Fiecarui pacient i se face planul de tratament care i se potriveste, fiind monitorizat atent de către medicul curant. Medicul urmareste cu atentie si efectuarea gimnasticii medicale, eficienta tratamentului si evolutia pacientului in zilele in care acesta este internat la centru.

2. Monitorizarea permanenta a tutor celor care sunt internati aici. In camera sunt camera de luat vederi, in plus, personalul vegheaza atent asupra pacientilor.

3. Securitatea pacientilor si a personalului este sustinuta din toate punctele de vedere, fiindca nu se accepta pacienti cu afectiuni psihice acute si persoane care au boli contagioase. In acest mod este asigurata si linistea din spital, dar si mentinerea unui spatiu liber de microbi.

4. Dotarile sunt la standarde internationale, atat echipamentele din sala de gimnastica medicala, cat si cele folosite la diferite terapii.

5. Camere curate si elegante de 3 sau 2 paturi, aceste posibilitati de cazare nefiind intalnite in niciun alt spital din Romania, decat in ceea ce numim rezerve.

6. Intocmirea profilului geronto-psihologic al pacientilor, interpretarea la cerere a investigatiilor si analizelor facute in alta parte.

Fiindca acest centru de recuperare are un procent mare de recuperare a pacientilor si datorita conditiilor de ingrijire si de cazare, pentru a prinde un loc liber, programarile se fac cu o luna inainte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post KAR lansează serviciul de vânzări online de mașini ADESA Europe CarsOnTheWeb trece printr-un proces de rebranding ca parte din integrarea în compania KAR
Next post Mpk hidrosolubil, fara sa-l mai prepari, fara sa te murdaresti