Remixshop.com este unul dintre marile magazine online dedicate modei second hand și outlet care au luat inițiativa în ceea ce privește consumul sustenabil în industria fashion. Astfel, compania a lansat serviciul “Vindeți către Remix”, prin care poți reintroduce în circuit hainele și accesoriile de calitate.

Prin lansarea acestui serviciu, Remix oferă iubitorilor de fashion oportunitatea de a contribui activ la susținerea conceptului de green fashion și protejarea mediului înconjurător, dar și posibilitatea de a-și suplimenta veniturile din hainele pe care nu le mai poartă.

Tot ce ai de făcut este să comanzi un Remix Bag, să selectezi hainele, pantofii și accesoriile noi sau aproape noi, dar care nu au defecte și sunt bine întreținute, și să le trimiți înapoi către Remix pentru a fi procesate. Articolele aprobate vor fi fotografiate și pregătite pentru vânzarea lor online, pe remixshop.com.

Ulterior, vei primi un procent din prețul de vânzare. Să nu te aștepți să câștigi enorm prin serviciul “Vindeți către Remix”, ci doar dacă trimiți articole din gama luxury (în special cele cu etichete încă atașate), scopul acestuia fiind acela de a descuraja supraproducția în industria modei. Află mai multe despre mecanismul serviciului direct de pe website.

În plus, poți face o faptă bună donând o parte din sumă către SOS Satele Copiilor România. Mai mult decât atât, până pe 31 Iulie 2019, Remix Second Hand și SOS Satele Copiilor România desfășoară campania “Împreună facem mai mult bine!”, în cadrul căreia Remix va dubla fiecare donație realizată de clienții săi.

 

Specialiștii de la Remix îți oferă câteva tips-uri prețioase despre cum poți să obții mai mulți bani prin serviciul “Vindeți către Remix”:

  • Trimite către Remix articole noi, cu etichetă, pentru că articolele noi au un preț de pornire mai mare
  • Introdu în Remix Bag piese vestimentare ale unor branduri de lux, designeri renumiți (cu cât sunt mai recunoscuți, cu atât vinzi mai bine)
  • Trimite mai multe genți și pantofi deoarece aceste articole tind să se vândă mai repede și la un preț mai mare
  • Asigură-te că lucrurile pe care le trimiți sunt articole în trend, interesante și atrăgătoare (articolele de bază nu atrag privirea printre mii de alte produse, așadar acestea au un ritm de vânzare mai lent)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *