Cine ne faciliteaza mobilitatea, daca nu incaltamintea? Iata motivul care ne determina sa o alegem in asa fel, incat sa fie cat mai comoda. Niciodata nu imi iau pantofi cu toc cui sau incaltaminte care ma strange si imi face rani la serviciu! La munca trebuie sa alergi de colo colo, pot aparea urgente. Ce faci cand nu iti mai poti misca picioarele de rani?

Eu sunt profesoara si tin la sanatatea picioarelor mele, de aceea port incaltaminte comoda la serviciu. Sora mea este medic si stiu cat de importanti sunt pentru ea saboti medicali

Dupa cum in casele noastre nu mergem peste tot cu pantofii pe care i-am avut pe strada, la fel procedeaza personalul medical in spital. Spitalul este a doua casa a sorei mele. Acolo o asteapta pacientii si acolo isi pune ea intreaga pricepere in slujba lor. Ea doreste sa intre fara microbi in spital si sa iasa fara microbi din el, de aceea este atenta la toate detaliile:

-isi lasa hainele purtate pe strada si incaltamintea in vestiar si isi pune halatul si sabotii

-nu poarta bijuterii, in special pe degete si la incheietura mainii

-manichiura este curata si ingrijita, dar unghiile nu sunt date cu oja si nici lungi.

Sabotii medicali ideali au urmatoarele caracteristici:

  1. Sunt foarte comozi. Oricat de mult ar alerga un medic, sabotii cu talpa joasa, care protejeaza tot piciorul ii permit sa fie operativ. Se stie ca daca te strang pantofii aproape ca nu mai poti gandi limpede.
  2. Fiind purtati numai in spital, medicul nu mai este un transportator de microbi de colo colo.
  3. Sunt prevazuti cu talpa antialunecare ca medicul sa nu fie pasibil de accidentari grave.
  4. Gaurile de aerisire permit picioarelor sa respire.
  5. Sabotii sterilizabili sunt din material foarte rezistent, care permite sterilizarea in autoclava pana la 134°C.
  6. Exista si saboti medicali din piele, material prietenos cu picioarele.

In magazinul prezentat mai sus se gasesc zeci de modele de saboti medicali de diferite culori, preturile fiind cuprinse intre 57 de lei si 225 de lei.

Este mult mai bine ca sabotii sa se comande de pe site-uri si magazine specializate, fiindca personalul medical are siguranta ca materialele din care sunt facuti sunt de cea mai buna calitate si ca se poate face sterilizarea lor.

In plus, sabotii medicali trebuie sa fie facuti dupa necesitatile unei profesii atat de solicitante, cum este cea de medic.

In acest magazin, se afla in stoc marimi de la 36, pana la 40 pentru femeil si de la 41 pana la 46 pentru barbati.

Comandati acum produse din magazinul Mkd-medicale si nu veti regreta, fiindca aici gasiti uniforme medicale, saboti, consumabile si produse pentru clinicile de infrumusetare, iar marfa este livrata in tara in functie de adresa furnizata de cumparator!

Tinuta medicilor trebuie sa fie perfecta in spitale ca pacientii sa aiba incredere deplina si sa fie atrasi de imaginea salvatorilor lor.

Sabotii medicali sunt fie din cea mai fina piele de vitel, fie din materiale care permit sterilizarea lor.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Mic dar puternic – Noul Wacom Intuos Pro Small oferă tehnologia unui stilou profesional, într-un format compact
Next post HONOR va dezvălui în Londra noua serie flagship HONOR 20 Surprinde extraordinarul primului flagship HONOR cu design holografic din lume