Parbrizul unui autoturism este o foarte importanta trasatura a sigurantei la volan, ce asigura un anumit grad de protectie celor din masina in cazul unui accident. Tocmai din acest motiv, fiecare posesor de masina are obligatia sa se asigure ca atat parbrizul masinii sale cat si restul geamurilor se afla intr-o stare buna constant.

In majoritatea tarilor punerea in circulatie a unui autoturism cu parbrizul fisurat este ilegala, inclusiv la noi in tara si astfel trebuie ca intr-o astfel de situatie sa remediem problema.

Parbrizul este o componenta care ne protejeaza si prin care ne este asigurata vizibilitatea atunci cand conducem, fiind astfel foarte important ca acesta sa fie imbecabil indiferent de situatie. Crapaturile afecteaza integritatea parbrizului dar si afecteaza campul vizual in functie de locul in care se afla.

Un parbriz crapat/fisurat este un pericol din toate punctele de vedere si ar trebui sa fie reparat cat mai curand posibil, pentru ca mai tarziu sa nu creeze alte probleme. In timpul rularii masina primeste constant vibratii sau socuri si astfel chiar si cea mai mica fisura se va extinde. In plus si variatiile de temperatura pot sa contribuie la extinderea unei crapaturi, asa ca nu ar trebui sa fiti surprinsi daca seara a-ti lasat masina in parcare stiind ca fisura are cativa centimetrii iar dimineata a doua zi, fisura este extinsa de-a lungul geamului.

In momentul in care te-ai trezit cu parbrizul fisurat, indiferent de motiv este de preferat sa incercati pe cat posibil sa nu utilizati masina pana la momentul inlocuirii, astfel incat sa evitati orice problema care poate aparea cu autoritatile.

Daca nu iti doresti sa circuli cu parbrizul defect dar nici nu doresti sa apelezi la o platforma pentru a-ti transporta masina la un service, atunci trebuie sa accesezi site-ul celor de la Parbrizeacasa.ro.
Cu ajutorul acestora va puteti inlocui parbrizul deteriorat chiar in fata casei in doar o jumtatate de ora si la cele mai avantajoase preturi.

Fiind in cautare de parbrize Octavia de calitate, i-am gasit pe acestia in timp ce navigam pe internet. In situatia in care am fost nevoit sa inlocuiesc parbrizul, datorita unei pietricele care a sarit undeva in zona stergatoarelor iar de la acea mica fisura, s-a extins o crapatura in stanga si in dreapta de-a lungul parbrizului.

Tocmai din acest motiv nu am putut trece inspectia tehnica periodica fiind reprogramat la fix o saptamana dupa, zi in care expira valabilitatea inspectiei anterioare. In aceasta situatie am fost nevoit sa gasesc foarte repede o solutie si pentru ca nici timpul nu imi permitea sa alerg prin service-uri, am avut un mare noroc cu cei de la Parbrizeacasa.ro.

I-am sunat, am stabilit toate detaliile si ziua programarii iar rezultatul final a fost unul demn de laudat. Echipa Parbrizeacasa.ro a dat dovada de promtitudine si maxima seriozitate, lucrarea fiind executata excelent si in cel mai profesional mod. Nu sunt un expert in inlocuirea parbrizelor, insa imi pot da seama atunci cand cineva lucreaza curat si are anumite cunostinte intr-un domeniu.

Circuland cateva zile cu vechiul parbriz fisurat, am intampinat mici dificultati datorita fapului ca atentia imi era distrasa si astfel nu puteam fi atent la toate detaliile din jurul meu.

O crapatura pe parbriz poate crea probleme in ceea ce priveste campul vizual, mai ales daca ea se afla pe partea soferului, caz in care este absolut obligatoriu ca acesta sa fie inlocuit.

In schimb, daca exista crapaturi pe partea pasagerului pericolul nu este atat de mare precum in cazul de mai sus, insa pot sa iti afecteze campul vizual care te ajuta sa-i observi pe pietoni, alte masini sau alte posibile pericole.

Desi nu par problematice, crapaturile se pot raspandi in orice moment precum in cazul meu, daca nu sunt reparate cat mai rapid posibil, deoarece de la un diamentru de doar 1 cm, mai multe ramificatii au plecat in stanga si in dreapta. Poti ca, in timp ce conduci, sa te confrunti cu o crapatura chiar in raza ta de viziune, ceea ce nu este tocmai placut si sigur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Cum va arata HONOR 20 Pro – prima fotografie a noului telefon
Next post DEBITARE LASER