In ziua de azi masinile fac inevitabil parte din viata noastra iar o intretinere corecta este esentiala pentru o funtionare in parametrii si viata indelungata. Pentru asta este nevoie de piese auto de cea mai buna calitate, care sa poata prelungi viata autoturismului.

Pentru a prelungi cat mai mult viata autoturismului tau recomandarea noastra este sa apelezi atunci cand vine vorba de achizitonarea unor piese si componente fie de origine de la producatorul autoturismului, fie la piesele si componentele ce provin din dezmembrari.

Este de inteles ca masinile pentru a functiona, nu au nevoie doar de combustibil, principala atentie ar trebui sa fie indreptata catre consumabile care trebuie schimbate dupa un anumit timp sau kilometrii, uleiul, filtrele de ulei si benzina si multe alte piese ce trebuiesc inlocuite dupa o perioada.

In cazul consumabilelor, treaba este destul de simpla si ieftina. Daca se vor respecta perioadele de inlocuire fie in timp fie in functie de numarul kilometrilor, totul va fi bine.

Insa, cand vorbim despre piese sau componente precum telescoapele, tobe de esapament, catalizatoare, piese motor sau motoare complete, usi, aripi, geamuri ori parbrize si asa mai departe, ei bine in aceste cazuri preturile pentru piesele noi pot fi extrem de mari si in functie de vechimea autoturismului poate sa fie o investitie utila sau poate sa nu fie si astfel apelarea la piese auto dezmembrari poate reprezenta cea mai buna solutie.

Pentru cele mai bune oferte in materie de piese auto ce provin din dezmembrari, una dintre cele mai bune variate este sa apelati la Dezmembrari LILIECI, fiind un parc de dezmembrari auto din apropierea capitalei, mai exact in localitatea, dupa cum sugereaza si denumriea, Lilieci, din judetul Ialomita.

Usor si rapid accesand site-ul DezmembrariLILIECI.ro in doar cateva click-uri puteti plasa comanda dorita iar cu ajutorul seriei de sasiu piesele se vor verifica pentru a fi siguri ca sunt 100% compatibile. Puteti verifica bineinteles disponibilitatea pieselor si componentelor online, si chiar vizualiza o buna parte dintre atoturismele pe care acestia de dezmembreaza, ceea ce este perfect pentru atunci cand aveti nevoie de o componenta a caroseriei si doriti sa vedeti culoarea si starea sa.

Echipa DezmembrariLILIECI.ro dispune de o echipa de profesionisti cu vaste cunostinte in mecanica auto, echipa care se va ocupa de dumneavoastra cu profesionalism astfel incat sa puteti beneficia de cele mai bune servicii si la cele mai mici preturi.

De curand am apelat si eu la serviciile acestora pentru inlocuirea catorva componente de caroserie si cateva elemente de mecanica, dorind sa imi pun foarte bine masina la punct. In trecut am mai apelat la serviciile lor si niciodata nu am intampinat probleme, asa ca si de aceasta data, am decis ca cea mai buna solutie este sa imi repar masina tot cu ei.

Partea estetica a autoturismului inseamna extrem de mult, chiar daca este vorba de un autoturism ceva mai batran sa zicem asa, iar in timpul vizitei la Dezmembrari LILIECI pentru a achizitiona tot necesarul, nu am putut sa nu observ un set de jante din aliaj care statea intr-un colt, prafuit si care astepta sa fie cumparat.

Jantele din aliaj sunt in prezent un accesoriu foarte imortant pentru orice sofer pasionat si care vrea sa dea un plus aspectului masinii intr-un timp scurt si cu un efect major. Evident ca i-am intrebat daca sunt de vanzare, iar dupa ci mi-au dat raspunsul, nici nu am mai stat pe ganduri si l-am achizitionat numai decat.

Per total sunt mai mult decat multumit de serviciile celor de la Dezmembrari LILIECI datorita seriozitatii si profesionalismului de care au dat dovada, preturilor accesibile, dar mai ales, datorita calitatii superioare pentru toate produsele vandute.

Daca si dumneavoastra sunteti in cautarea unor solutii ieftine dar sigure si de durata prin care sa va puteti repara autoturismul, atunci trebuie sa accesati site-ul celor de la Dezmembrari LILIECI si cu siguranta nu veti regreta alegerea facuta. Cumpara de la acestia si veti beneficia de piese la o calitate superioara, piese ce inainte de a fi vandute au fost atent studiate astfel incat sa nu existe nici un semn care sa indice vreo defectiune ascunsa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Soluții complete de iluminat
Next post Evidenta Fortelor Internationale de munca