Nokian Tyres a înregistrat progrese semnificative cu prima sa fabrică de producție din America de Nord și respectă termenul prevăzut pentru începerea producției de anvelope comerciale în noua fabrică de producție în 2020. Exterioarele turnului de mixare al fabricii și al clădirii de producție sunt în mare parte realizate, iar lucrătorii instalează în prezent tehnologia de fabricație de ultimă generație din Fabrica Dayton. Datorită nivelului de automatizare, aceasta va fi una dintre cele mai avansate unități de producție a anvelopelor din lume.

„Suntem mulțumiți de progresele pe care le-am făcut și lucrăm în continuare pentru finalizarea la timp a construcției”, a declarat David Korda, director design și construcții, Nokian Tyres Facility. „Este un privilegiu să colaborăm la acest proiect cu atât de mulți parteneri experimentați”.

Unitatea de producție de 360 ​​milioane de euro, cu o suprafață de 830.000 de metri pătrați, va deservi clienții din Statele Unite și Canada, consolidând angajamentul asumat de Nokian Tyres pentru produse și procese sigure și sustenabile. Aproximativ 200 de lucrători se află în fiecare zi pe șantier, construind prima fabrică de producție a companiei din America de Nord și susținând economia locală în acest proces.

Fabrica Dayton va susține misiunea companiei de a dubla vânzările din America de Nord până în 2023. Aceasta va fi specializată în producția de anvelope all-season pentru autoturisme și camioane ușoare specifice Americii de Nord. Unitatea va spori și capacitatea de producție și depozitare a companiei, permițându-i să satisfacă cererea tot mai mare de pe piața din America de Nord. Pe lângă producția anuală de patru milioane de anvelope, Nokian Tyres va putea să depoziteze și până la 600.000 de anvelope într-o unitate locală de distribuție.

În februarie 2019, compania a lansat prima etapă de angajare pentru Fabrica Dayton. Scopul său este de a angaja aproximativ 50 de lucrători la începutul anului 2019 și 150 de angajați până la sfârșitul anului. Membrii echipei vor primi o instruire intensivă în noua fabrică și în unitățile europene de producție ale Nokian Tyres.

Fabrica Dayton, care completează capacitățile de producție existente ale Nokian Tyres din Rusia și Finlanda, va permite companiei să-și lărgească prezența globală. Volumul crescut al producției îi va permite fiecărei fabrici de anvelope ale companiei să adapteze producția la nevoile piețelor sale țintă, ceea ce va conduce la o gamă de produse îmbunătățită și la un serviciu mai bun pentru clienți.

Aflați mai multe despre fabrică la adresa NokianTyres.com/DaytonFactory.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Nokian Powerproof și Nokian Wetproof: Experiență revoluționară și fără griji pentru condusul pe timp de vară
Next post CEO-ul IKEA South East Europe preia un nou rol la nivel global