PC Garage, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT și electronice din România și în același timp un reper pentru toți cei pasionați de tehnologie, dă startul unei noi campanii din seria “Te echipăm gratuit”, din dorința de a le oferi utilizatorilor de PC-uri nivelul de performanță dorit.

Serviciile informatice moderne și aplicațiile complexe necesită în general sisteme de calcul performante, cu viteze de lucru ridicate. În mod tradițional, un procesor puternic și o placă video pe măsură, plus suficientă memorie RAM, reprezintă elementele definitorii ale unei astfel de configurații. Această definiție se aplică și în prezent, dar necesită unele completări pentru a obține acea experiență optimă dorită. Viteza de reacție, rapiditatea cu care este accesată informația și comportamentul general sunt influențate puternic de performanțele unității de stocare pe care este găzduit sistemul de operare. În prezent, sistemele de operare moderne, aplicațiile complexe și chiar cele mai rapide conexiuni la Internet necesită utilizarea unui SSD pentru obținerea rezultatelor scontate. Iar în viitor, importanța SSD-ului se va accentua, mai ales în lumea jocurilor, unde sunt așteptate multe noutăţi cu cerințe ridicate sau bazate pe noi tehnologii, precum Ray-Tracing, concepute pentru a oferi o experiență cât mai realistă.

Importanța SSD-ului este așadar una în creștere, cu un impact tot mai puternic asupra experienței finale a utilizatorului. Cu toate acestea, nu puține sunt cazurile în care alegerea unui procesor și a unei plăci video puternice, sau a unei plăci de bază cu mai multe dotări, acoperă în întregime bugetul alocat. În astfel de situații, comportamentul întregului sistem poate fi uneori sub așteptările utilizatorului, în ciuda puterii de calcul disponibile.

Înțelegând această problemă, PC Garage a decis să relanseze campania “Te echipăm gratuit”. În cadrul acesteia, pentru orice comandă care include procesor, placă de bază și placă video, utilizatorul va primi cadou un SSD Patriot Burst de 240GB pe interfață SATA III în format 2.5”, indiferent de modelele alese.

Unitatea SSD Patriot Burst a fost concepută ca metoda optimă de accelerare a performanțelor unui sistem de calcul. Acesta răspunde rapid la transferul de date, pornirea și oprirea sistemului, încărcarea jocurilor și a programelor sau copierea fișierelor media. Mulțumită vitezelor de lucru de până la 555MB/s la citire și respectiv 500MB/s la scriere, el reprezintă alegerea ideală pentru instalarea sistemului de operare, în timp ce capacitatea de stocare de 240GB asigură suficient spațiu pentru găzduirea aplicațiilor dorite. Drept urmare, modelul reprezintă soluția potrivită pentru obținerea unui comportament general la nivelul așteptărilor, indiferent de domeniul de activitate.

Campania “Te echipăm gratuit” se va desfășura pe site-ul www.pcgarage.ro în perioada 1-21 aprilie 2019 și se adresează tuturor utilizatorilor care achiziționează un procesor, o placă de bază și o placă video din categoriile Procesoare, Plăci de bază, Plăci video cu o valoare cumulată de cel puțin 1500 Lei. Pentru a beneficia de cadou, dar și de servicii de calitate, clienții PC Garage nu trebuie decât să adauge în coș produsele participante la campanie și să plaseze comanda. Iar pentru ajutor în luarea celor mai bune decizii, ac

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post De ce imi plac margelele din pietre semipretioase
Next post HONOR anunță un nou parteneriat strategic cu eMAG