Nu cred ca am mai baut apa de la robinet de foarte mult timp, deoarece calitatea acesteia lasa de dorit. Fiind tratata cu o multime de agenti precum clorul, dar si faptul ca nu este purificata prea bine, apa de la robinet poate sa dauneze sanatatii, afectand rinichii si alte functii vitale.

De aceea, am ales sa beau apa filtrata chiar la mine in casa. Reusesc sa filtrez apa prin intermediul frigiderului meu Whirlpool, compatibil si cu filtru apa frigider pe care l-am cumparat de pe site-ul bewater.ro.

Acest site este specializat in comercializarea filtrelor de apa profesionale, atat pentru filtrul de frigider, cat si pentru dozatoare, capete de dus si alte accesorii care purifica apa. Dozatoarele de apa sunt o inventie foarte buna, deoarece acestea ofera sansa de a bea apa purificata la costuri reduse. Am preferat sa investesc intr-un astfel de filtru, decat sa cumpar sticle de apa plata. Pe termen lung, sunt mult mai avantajat folosind un filtru de apa.

Site-ul magazinului bewater.ro, ofera multe produse destinate pentru a  imbunatati calitatea vietii. Acest magazin se pliaza in permanenta cerintelor pietei pentru a satisface nevoile clientilor.

Pe site am mai gasit si multe alte produse care se dovedesc a fi utile precum:

  • Filtre, cani si dozatoare apa
  • Consumabile si accesorii pentru filtre de apa
  • Dedurizatoare si Lampi UV
  • Panouri si sisteme solare
  • Sisteme solare fotovoltaice
  • Produse pentru sanatate si ingrijire personala
  • Aparate CO2 SodaSteam
  • Accesorii si recipiente apa
  • Generator de Ozon
  • Electrocasnice pentru bucatarie
  • Expresoare cu dozator de gheata si purificator de apa

Magazinul este cu siguranta unic in Romania, iar din experienta mea s-a dovedit a fi un lucru pozitiv, deoarece nu trebuie sa neglijam importanta apei.

Ce am observat cand am comparat apa de la robinet cu cea de la filtru?

In primul rand, apa de la robinet emana un miros ciudat, aproape sintetic, iar gustul este clar unul medicamentos. In plus, chiar daca beau un pahar de apa de la robinet, setea nu imi dispare si raman mereu cu o senzatie ciudata pe gat.

Apa filtrata, in schimb, este mult mai pura, inodora, iar gustul este mereu revigorant. Dupa un pahar de apa filtrata setea dispare imediat si nu mai simt nevoiea de a consuma apa la un interval asa de scurt.

In plus, cand schimb filtrul am ocazia de a vedea ce ramane pe acesta atunci cand apa de la robinet trece pentru a fi purificata. Toate reziduurile sunt compuse din nisip negru-maro, depuneri care in mod normal se depun direct la rinichi.

Este o investitie oportuna pentru oricare dintre noi, mai ales pentru adeptii stilului de viata sanatos si pentru persoanele cu copii mici. Apa purificata va elimina orice urma de bacterii si spori de ciuperci, deoarece filtrul actioneaza in totalitate atunci cand separa reziduurile de apa.

Recomand cu incredere magazinul bewater.ro, fiind locul de unde poti intotdeauna sa investesti cu incredere in produse unice, care iti aduc sanatatea acasa. Pentru un stil de viata sanatos se recomanda minim 2 litri de apa !

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *