Deseori, ne gandim sa cumparam cele mai extravagante cadouri pentru persoanele iubite, insa de multe ori nu ne gandim la cat sunt de practice.

Anul acesta i-am oferit sotiei cu cadou de care avea nevoie, nu pentru ca arata bine sau si-l dorea, ci pentru ca ii tine de cald.

De ziua ei a primit o perna electrica Westfalia, 60W, 30 x 40 cm. Aceasta perna a fost achizitionata de la Dwyn, magazinul online cu electronice si electrocasnice de calitate. Produsul ales face parte din gama de aparate de incalzire.

Am decis sa ii cumpar o astfel de perna, datorita schimbarii temperaturii, si stiu ca trecerea la aerul rece, in general, nu ii face bine. M-am gandit ca, decat sa ii cumpar un accesoriu pe care o sa il poarte doar odata, mai bine investesc intr-un obiect de calitate. Perna eletrica Westfalia, 60W, 30 x 40 cm functioneaza la un voltaj de 230 V si are doua trepte de incalzire. Husa este lavabila, fabricata din material textil si moale. Incalzirea este destul de rapida, iar perna beneficiaza de un temporizator  ce este setat, la 90 de minute.

Produsul a fot livrat foarte rapid de pe site-ul Dwyn.ro si am fost multumit cu timpul si raspunsul din partea magazinului. De asemenea, in timp ce cautam cadoul pentru sotia mea, nu mi-am putut lua ochi de la gama lor de aparate de incalzire foarte eficiente, mai ales pentru cei care prefera incalzirea prin curent electric.

Magazinul Dwyn.ro este o sursa de incredere de unde te poti aproviziona la orice ora cu electrocasnice si aparate de incalzire, foarte bine realizate la preturi fara concurenta.

Nu este nici prima si nici ultima data cand recomand magazinul Dwyn.ro prietenilor si colegilor de munca. Dupa ce am comandat perna pentru sotia mea, am fost intrebat deseori de prietenele ei de unde am cumparat un asemenea produs. Le-am spus, desigur, secretul.

De atunci, am continuat sa recomand magazinul online Dwyn.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Experiența cinematografică de acasă: LG prezintă cel mai nou proiector 4K CineBeam
Next post ADATA lanseaza flash drive-ul USB UE700 Pro