Bucuresti, 5 octombrie 2018 – Maguay a organizat pe 27 septembrie 2017 cea de-a 16-a editie a celui mai important eveniment dedicat echipamentelor si infrastructurii critice pentru siguranta organizatiilor, „No Time for Downtime”.

Cea de-a 16-a editie a evenimentului No Time for Downtime a fost un nou prilej pentru Maguay de a informa publicul asupra celor mai noi tehnologii IT&C, prezentate direct chiar de catre producatorii acestora: Intel, Oracle, Fortinet, Bitdefender, Seagate, HGST, ASUS, Kingston, Veritas, iTrack si Phoenix IT.

Maguay, in calitate de Intel Technology Provider Platinum si HPC Specialist, este „responsabil” de prezentarea si lansarea celor mai noi solutii Intel pentru Datacenter si nu numai.

Editia din acest an a reunit peste 250 participanti, specialisti si manageri IT, dar si manageri de nivel inalt, CTO si CEO, direct interesati de noutatile tehnologice prezentate in cadrul showcase-ului de producatorii acestora. 

„Organizarea celei de-a 16-a editii a evenimentului nostru anual No Time for Downtime reflecta consecventa cu care am prezentat, an de an, noile tehnologii si solutii hardware si software din domeniul data center-elor, dezvoltate de Maguay sau de catre partenerii sai. Mai mult, in acest an am avut si o prezentare surpriza: Swazm – o solutie interesanta, o imagine peste ani a unui posibil viitor, bazata pe Blockchain” a declarat Eduard Pughin, Director General, Maguay Computers.

„Suntem foarte bucurosi sa participam la No Time for Downtime in acest an. In calitate de nou partener Gold Open-E, Maguay va introduce platforma unificata de stocare SAN/NAS multiprotocol bazata pe fiabilul si consacratul JovianDSS Open-E. Parteneriatul nostru este dovada ca produsul nostru combinat cu hardware-ul Maguay este un sistem flexibil si inovator, care va oferi clientilor nostri numeroase beneficii si asteptam cu nerabdare sa promovam acest parteneriat si mai mult.” a declarat Krzysztof Franek, CEO si presedinte al Open-E.

Evenimentul a fost structurat in 2 sectiuni: una de prezentari, sustinute de catre specialistii Maguay si ai partenerilor sai si una de showcase, unde vizitatorii au avut ocazia sa discute cu profesionisti IT despre infrastructura datacenter, solutiile si serviciile oferite de Maguay.

Cu ocazia aniversarii a 40 ani de la primul procesor pe arhitectura x86, Intel 8086, in cadrul sectiunii de showcase a fost expusa o colectie de procesoare Intel „istorice”: $86SX, 486DX, Pentium II, Pentium Pro, etc.

Cadoul de la tombola organizata a fost un sistem de gaming: Maguay GamePower bazat pe procesorul aniversar Intel Core i7-8086K.

In cadrul sesiunii de prezentari,  Maguay a prezentat solutiile Data Center si a trecut in revista produsele actuale ale companiei, regasite si-n cadrul showcase-ului.

Prezentarea surpriza sustinuta de Vali Malinoiu, CEO Swazm, a starnit interesul publicului cu solutia care ofera atat acces la resurse storage si compute pentru persoane/institutii care nu au posibilitatea de a investi in infrastructura proprie, cat si optiunea de a valoriza resursele existente pentru persoane si organizatii care dispun de datacentere insuficient exploatate.

Reprezentantul Intel, Aaron Voelker, Data Center and Storage Application Engineer, a vorbit despre noutatile tehnologice ale Intel Datacenter Group – noutati pe care Maguay le integreaza in oferta sa.

 

Veritas, prin Stefan Bogdanovic, Regional Channel Manager, a prezentat portofoliul sau de solutii pentru data management.

Conceptul cheie in jurul caruia s-a concentrat Fortinet in editia de anul acesta a fost: ”Security Fabric”, o solutie care, printr-un sistem de operare unic, integreaza si automatizeaza functionalitatile de protectie pentru o intreaga retea (incluzand aplicatii web, e-mail, endpoint-uri, access point-uri si multi-cloud).

Seagate a prezentat noile solutii de stocare din portofoliul propriu, pentru mediul de business enterprise.

Bitdefender a expus invitatilor principalele realizari si activitati derulate pe parcursul ultimului an pentru a combate cybercrime-ul la nivel national si international, precum si solutiile pentru detectia noilor atacurilor de tip FILELESS.

Alte noutati din partea Bitdefender: solutii adecvate pentru mediile virtualizate si hibride si solutii de tip EDR (Endpoint Detection and Response), care sunt menite sa protejeze utilizatorul de principalele amenintari intampinate pe parcursul transformarii digitale.

HGST a vorbit despre cum „Data is the new currency” si despre trendurile pietei de stocare enterprise.

Partenerul Oracle a prezentat cea mai noua versiune a Oracle Database, 18c si Oracle Autonomous – primul sistem automatizat de management al bazelor de date in cloud, care presupune aplicarea de patch-uri, upgrade-uri, tuning si activitati specifice de mentenanta fara interventie umana.

Kingston a prezentat trei linii de produse importante, pentru mediul de business. Solutiile Server Premier, SSD-urile NVMe si SATA si USB-urile criptate, GDPR compliant.

Subiectul anului in domeniul legislatiei protectiei datelor, GDPR, a fost tratat de Phoenix IT, prin prisma actiunilor care vor trebui intreprinse in cadrul fiecarei organizatii pentru a fi protejate de sanctiuni. Reprezentantul companiei a povestit despre provocarile intalnite in implementarile de pana acum.

In cadrul showcase-ului, invitatii nostri au putut vizualiza si testa functionalitatile unei game variate de echipamente si solutii:

  • Gama completa a Serverelor Maguay eXpertServer bazate pe platforma Intel® Xeon® Scalable;
  • Noile platforme de stocare Maguay – software-defined-storage, bazate pe configuratiile cu arhitectura standardizata ale serverelor Maguay eXpertServer
  • Platforma de stocare unificata SAN/NAS, multiprotocol, bazata pe sistemul de operare OPEN-E Jovian DSS, lansata in cadrul NTFD 2018;
  • Solutii de virtualizare pentru multiple scenarii Data Center;
  • Solutii de stocare enterprise de la Seagate, HGST;
  • Solutii de securitate Fortinet;
  • Echipamente de business ASUS;
  • iTrack – solutia avansata de management si monitorizare prin GPS a flotei auto si solutia de optimizare a rutelor de distributie, iTrack Logistics;
  • UALRS Isoscel, e-learning complex construit de Phoenix IT pentru mediul academic si corporate, inclusiv sistemul de testare profesional QuizMaster;
  • Gama completa de sisteme de calcul Maguay, de la portabile si pana la sisteme de calcul cu racire pasiva si protective IP67, dar si cele mai noi sisteme pentru gaming;
  • Statiile de lucru profesionale pentru proiectare Maguay PowerStation, precum si statia grafica portabila PNY PREVAILPRO.
  • Solutii de virtualizare GPU pentru statii grafice si VDI (cu tehnologie AMD).

Prezentarile din cadrul NTFD 2018, dar si galeria foto pot fi vizionate pe site-ul evenimentului, http://ntfd.ro/ro/editii-precedente/2018.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Allview la IMWorld: Viitorul înseamnă interacțiune simplă și inteligentă
Next post AGRO Oltenia: Iridex Group Plastic a prezentat sisteme pentru irigatii si alte solutii pentru agricultura