Smartphone-ul folosește tehnologia inovatoare chip-on-film și  vine într-un un corp de sticlă Aurora și o margine inferioară subțire

București, 3.10.2018 – Honor, unul dintre principalele branduri de smartphone-uri dedicate publicului cu afinitate pentru online, anunță astăzi lansarea în Europa a smartphone-ului Honor 8X. Acesta combină design-ul estetic cu tehnologiile flagship avansate. Honor 8X vine încorporat cu un ecran FullView de 6.5-inch care atinge un raport display/corp de 91%, o camera foto cu inteligență artificială, tehnologia GPU Turbo și are un corp de sticlă Aurora cu textură dublă de 2.5D și efect de tip “grating”. Smartphone-ul se inspiră din filosofia design-ului minimalist și dispune de tehnologia chip-on-film (COF), având o identitate îndrăzneață și atrăgătoare. Honor 8X va fi disponibil începând cu mijlocul lunii octombrie, la un preț care îl va poziționa alături de principalii săi competitori din industrie.

Honor 8X, comunicat sub mesajul “Dincolo de limite”, se adresează tinerilor care își doresc un smartphone care să le îndeplinească toate novoile și care să le fie mereu la îndemână. Cu acest dispozitiv, utilizatorii pot trăi mai eficient, rapid, inteligent, depășindu-și limitele impuse.

Cel mai nou smartphone Honor reflectă atitudinea îndrazneață și design-ul distinctiv ale brandului prin tehnologiile sale excepționale, design-ul minimalist remarcabil și calitatea sofisticată a modelului. Având o abordare științifică în ceea ce privește estetica, Honor 8X atinge echilibrul perfect dintre funcționalitate și frumusețe, aspect nemaiîntâlnit pe piață.

Honor 8X oferă performanță și experiențe remarcabile utilizatorilor, la un preț accesibil. Acesta face ca utilizarea unui smartphone flagship să devină accesibilă mai multor persoane, revoluționând industria de telefoane mobile, pentru a deveni cel mai bun smartphone din gamă în anul 2018.

Despre Honor

Honor este unul dintre brandurile de top de smartphone-uri care aparține portofoliului Huawei. Brandul se poziționează sub sloganul “For the Brave” și vrea să satisfcă nevoile celor mai înrăiți în materie de tehnologie prin produse cu disponibilitate în online care oferă o experiență de calitate superioară utilizatorilor. Honor încearcă să își inspire consumatorii, să le dezvolte creativitatea și să dea tinerilor puterea de a-și atinge visele. Pentru a reuși acest lucru, Honor își asumă un mod diferit de a face lucrurile pentru a le oferi clienților săi tehnologii inovatoare.

Pentru mai multe informații, accesați platforma online www.hihonor.com sau urmăriți platformele:

https://www.facebook.com/honorglobal/

https://twitter.com/Honorglobal

https://www.instagram.com/honorglobal/

https://www.youtube.com/honorglobal

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *