Bucuresti, 21 septembrie 2018 – Vodafone Romania ofera noile produse Apple incepand din 21 septembrie, iPhone Xs si iPhone Xs Max, cele mai avansate smartphone-uri iPhone de pana acum, precum si iPhone XR, oferind astfel cele mai noi inovatii iPhone pentru mai multi oameni.

Clientii vor putea realiza precomenzi pentru iPhone Xs si iPhone Xs Max incepand cu 21 septembrie si pentru iPhone Xr incepand cu 19 octombrie pe www.vodafone.ro si in magazinele Vodafone Romania.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, care ofera o gama de servicii ce include voce, mesaje, date si comunicatii fixe. Vodafone Group are divizii in 25 de tari, 46 de retele mobile partenere si operatiuni de broadband fix in 18 tari. La 30 iunie 2018, Vodafone Group avea 534,5 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile si 19,9 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix, incluzand India si toti clientii Vodafone din entitatile create in urma unor fuziuni si asocieri. Pentru mai multe informatii, accesati www.vodafone.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Cum am luat un credit rapid
Next post Extinde-ți orizontul cu noul Galaxy A7