Am o mica firma care se ocupa cu contabilitatea. Desi cele mai multe proceduri le efectuam in programe speciale, pe calculator, folosim si multe documente imprimate pe hartie, in afara de facturi si dosare. Desi incercam sa tinem locatia unde lucram cat mai ordonata si curata, de multe ori nu reusim. Se aduna sitve de dosare, pe care trebuie sa le depozitam undeva. Astfel ca, am facut un spatiu special pentru arhiva. Dar, atatea dosare au atras, inevitabil, si niste creaturi care si-au facut cuib printre ele. Fiind mediu intunecat, a fost propice pentru dezvoltarea cuiburilor de goange de apartament.

Mi-am dat seama de acest lucru cand, intr-o seara, a trebuit sa ma intorc la birou, deoarece uitasem niste hartii importante pe care trebuia sa le duc la Finante a doua zi. Cand am aprins lumina, am vazut ca pe jos si pe birouri misunau gonghite mici si urate. Am inteles imediat ca acestea vin din camera de arhiva. Trebuia sa facem ceva cat mai repede, deoarece goangele sunt foarte periculoase pentru sanatate. Traind in medii cu foarte multi micorbi si bacterii, gonagele transporta toate aceste elemente daunatoare pe obiectele pe care noi le atingem zilnic. Si de la o simpla atingere pana la a ne imbolnavi, e o cale foarte scurta.

Am cautat imediat, pe internet, si am gasit Compania DDD, o firma dezinsectie foarte cunoscuta in toata Romania. Compania DDD a colaborat cu firme si institutii de stat importante si rezultatele au fost remarcabile. Ei se ocupa de dezinsectie, dezinfectie si deratizare. Aceste actiuni se pot face prin proceduri chimice sau ecologice. Pe site, sunt afisate si preturi servicii deratizare. Astfel ca, in functie de suprafata care trebuie rezolvata si de gardul de infestatie, poti afla exact ce suma vei plati pentru aceste servicii. Nu am ezitat sa ii sun si sa stabilesc o intalnire cat mai urgenta. Am optat pentru serviciul A.S.A.P.. In 48 de ore, echipa a fost prezenta. In ziua aceea, le-am dat drumul acasa fetelor si am curatat totul. Dupa dezinsectie, nu a mai aparut nicio goanga. Recomand serviciile celor de la Compania DDD pentru rezultate impecabile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Lenovo prezintă noi soluții inteligente și parteneriate la Transform 2.0
Next post Tefal Ingenio – Ingenios de schimbator