Cele mai noi monitoare Philips sunt ultra-wide, ultra-subțiri, curbate, touchscreen și dispun de mai multe funcții ca niciodată

Berlin, 30 august 2018 – În cadrul IFA, vizitatorii pot descoperi noua gamă de monitoare Philips, ecranele SuperWide și touch pentru o productivitate sporită, sistemul de andocare USB-C pentru o conectivitate mai bună, ecrane curbate și ultra-subțiri pentru o experiență cât mai captivantă, modele dedicate gamingului pe console și multe altele.

Monitoare pentru productivitate și divertisment

Gama de monitoare Philips 2018-2019 dispune de opțiuni pentru fiecare tip de utilizator. Profesioniștii, dar și utilizatorii obișnuiți vor aprecia, cu siguranță, cele mai noi inovații Philips, fie că aceștia vor să sporească eficiența de la birou, să își sporească plăcerea de a se uita la filme sau de a se juca, fie că vor să reducă dezordinea, să amplifice confortul ergonomic sau să se bucure de grafică de înaltă performanță.

Design elegant: fără rame, subțire, curbat

Designul fără rame pe 4 laturi este o caracteristică cheie pentru câteva dintre ultimele monitoare Philips, acestea fiind ideale pentru o configurație cu mai multe display-uri. Extrem de arătoase, aceste monitoare sunt, de asemenea, subțiri, având o grosime de doar de 6.1 mm, în timp ce modelele curbate oferă o experiență mai captivantă indiferent unde sunt folosite, acasă sau la birou.

Aliatul perfect: un monitor dedicat gamerilor pe console

Concepută pentru gamerii pe console, revoluționara gamă Momentum a pregătit pentru aceștia o calitate superbă a imaginii, timp de răspuns rapid și low input lag pentru a asigura o experiență fără efecte de tearing și stutter în jocurile rapide, pe lângă o multitudine de alte caracteristici care sporesc confortul și conectivitatea.

Imagine de ansamblu: ecrane SuperWide

Noua gamă Philips include și un monitor super wide cu un ecran format 32:9. Aceste proporții generoase ale ecranului permit multi tasking-ul oferind mai multe informații pe un singur ecran, eliminând elemente de distragere a atenției precum bara centrală asociată configurațiilor cu mai multe monitoare. Ecranul SuperWide salvează un spațiu considerabil înlocuind suporturile și cablurile în plus care acompaniază configurațiile cu mai multe ecrane cu o singură unitate ușor de instalat. Aceste ecrane wide extinse oferă o experiență ergonomică sporită datorită monitoarelor complet ajustabile și a unei distanțe echilibrate de vizionare care ajută la reducerea oboselii gâtului și a umerilor.

Atingerea perfectă: ecrane tactile

Tehnologia touch-screen este prezentă pe mai multe monitoare Philips apărute în acest an. Monitoarele Touch B2B folosesc Projected-Capacitive (P-Cap) touch, suportă până la 10 puncte și dispun de protecția IP54 împotriva contactului, apei și prafului. Aceste ecrane se pot înclina ușor pentru a le oferi utilizatorilor flexibilitatea de a alege unghiul preferat pentru un confort ergonomic sporit.

Conectivitate sporită: andocare USB-C

Multe dintre monitoarele profesionale Philips care vor fi lansate sunt echipate cu sistem de andocare USB-C și oferă o funcționalitate completă și conectivitate optimizată pentru a satisface noile standarde ale notebook-urilor, adaptându-se perfect la mediile de lucru flexibile din ziua de astăzi. Cu un conector subțire, bidirecțional și reversibil, USB Type C oferă o andocare simplă printr-un singur cablu care le permite utilizatorilor să transfere date în siguranță la cele mai rapide viteze disponibile, să își încarce dispozitivele, să își conecteze monitoarele la telefoane și notebook-uri și să conecteze periferice simplu și rapid.

Câteva detalii despre atracțiile principale

Philips 499P9H – cu o diagonală de 49 de inchi, acest monitor curbat SuperWide eficientizează multi-tasking-ul, înlocuind nevoia unei configurații cu mai multe monitoare, așa cum se întâmplă în cazul insituțiilor financiare, comerciale și în alte sectoare business-to-business. Optimizat ergonomic pentru o productivitate sporită, acesta poate fi rotit, înclinat și ajustat pentru un confort vizual maxim. Acest model este echipat cu o varietate de caracteristici precum sistemul de andocare USB-C, webcam Windows Hello care funcționează pe sistem pop-up, stand SmatErgo și Zero Power Switch

Philips 349P9H, 329P9H și 349P7Q – destinate utilizării profesionale, aceste display-uri sunt echipate cu sistemul de andocare USB-C și dispun de rezoluții înalte pentru productivitate și conectivitate sporite. Pe lângă viteza și comoditatea tehnologiei USB-C, modelul 349P9H dispune de un display plat IPS de 34 de inchi (21:9) fără rame pe 4 laturi, cu o rezoluție de 5120×2160, webcam Windows Hello care se poate “ascunde”, USB-C și altele. Philips 329P9H este un monitor plat 4K de 31,5 inchi (16:9) fără rame pe 4 părți cu o rezoluție de 3840×2160, webcam Windows Hello care se poate „ascunde” și sistem de andocare USB-C. În plus, acest model este construit în proporție de 85% din plastic reciclat. Modelul 349P7F are un ecran curbat, fără rame, de 34 de inchi (21:9) echipat cu USB-C cu PD, precum și cu un stand pivotant de 175/175 care poate fi înclinat de la -5/+20 pentru un confort optim.

Philips 221B9T și 171B9T – destinate utilizării profesionale, aceste monitoare folosesc puterea tehnologiei touch-screen cu P-Cap touch și protecție IP54 împotriva contactului, apei și a prafului. Acestea măsoară 21,5 inchi, respectiv 17 inchi, ambele modele folosesc display-uri TN touch tech cu până la 10 puncte și dispun de un design flexibil al standului pentru ca utilizatorul să poată alege unghiul potrivit.

Philips 276C8, 278E9Q, și 328E9F – aceste modele ultra-subțiri și fără rame au parte de un design fără margini pentru aplicații extinse, culori UltraWide pentru imagini vii și conectivitate USB-C. Philips 276C8 oferă un ecran plat, extrem de subțire de 6.1 mm, în timp ce 278E9Q și 328E9F dispun de ecrane curbate și subțiri de 9.94 mm.

Philips 436M6VBPAB – prezentat pentru prima dată în aprilie, Philips Momentum 436M6VBPAB este primul monitor din gama Philips Momentum. Creat pentru gamerii pe console, acest monitor este echipat cu un ecran de 43 de inchi UltraClear cu o rezoluție 4K UHD pentru o precizie rafinată, tehnologie Quantum Dot pentru o acuratețe sporită, funcție Adaptive Sync, timp de răspuns de 4 ms GtG, și low input lag pentru o experiență fără efecte de tearing sau stutter în jocurile rapide, iluminare Ambiglow și calitate audio îmbunătățită cu DTS Sound. Dar asta nu este tot: 436M6VBPAB Momentum este, de asemenea, primul display din lume care a fost certificat cu standardul VESA DisplayHDR 1000, care este definit de imagini mai naturale și vibrante cu luminozitate, adâncime și nuanțe superioare.

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai importante lucruri care îi așteaptă pe vizitatorii IFA. Standul MMD le permite vizitatorilor să descopere și să experimenteze întreaga gamă de display-uri create pentru utilizare profesională sau pentru utilizatorii de acasă, cu o arie de specificații și dimensiuni pentru toate gusturile și profilurile. Standul le va oferi, de asemenea, vizitatorilor șansa de a testa patru dintre noile monitoarele Momentum.

MMD expune la IFA 2018 în hala 22.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *