• În noul catalog Brico Depôt, profesioniștii, dar și clienții obișnuiți, pot descoperi produse destinate încălzirii locuinței
  • Noul catalog dă startul campaniei #AdioFrig și este disponibil în magazinele Brico Depôt, pe website sau în aplicația Brico Depôt

București, 30 august 2018 – Brico Depôt România, parte a Kingfisher plc, companie internațională de amenajări interioare, lansează noul catalog cu soluții complete și echipamente pentru încălzire care fac accesibilă îmbunătățirea locuinței și dau startul campaniei #AdioFrig. Pentru că sezonul rece se apropie deja, catalogul cuprinde o varietate de produse care ajută la menținerea unei temperaturi optime în locuințe. De la centrale termice, la elemente izolatoare, sobe sau șeminee, toate au rolul de a transforma casele clienților în locuri în care confortul este cuvântul de ordine, indiferent de temperatura de afară.

Catalogul este valabil în perioada 01– 27 septembrie și este disponibil în magazinele Brico Depôt, dar și pe website sau în aplicația Brico Depôt.

Încălzirea centrală – esențială pentru confortul pe timp de iarnă

Fiecare dintre noi dorește o casă confortabilă și primitoare, mai ales în sezonul rece. Pentru a face din căminul nostru un spațiu în care să ne simțim cu adevărat ca acasă, alegerea soluțiilor potrivite pentru încălzire este esențială. Noul catalog cuprinde produse variate destinate încălzirii locuinței ce au fost concepute pentru a se potrivi perfect oricărui stil, dar și pornind de la ideea de sustenabilitate. Campania #AdioFrig vrea să aducă mai aproape de clienți produsele de încălzire gândite pentru case și apartamente și să transforme ideea de îmbunătățire a locuinței în una accesibilă tuturor.

Și, pentru că în sezonul rece nici izolația casei nu ar trebui neglijată, catalogul cuprinde o serie de produse destinate eficientizării energetice a casei: de la vată de sticlă, la polistiren sau plasă termosistem, toate vin în ajutorul clienților care își doresc să optimizeze temperatura casei în timpul sezonului rece.

Proiectele de reamenajare nu mai sunt o bătaie de cap

Pe lângă soluțiile de încălzire, noul catalog Brico Depôt aduce în atenția clienților și mobilier și accesorii dedicate băii. Mobilierul Imandra este disponbil exclusiv în magazinele Brico Depôt și Praktiker și oferă numeroase opțiuni de culoare. În plus, caracterul modular al acestui mobilier asigură o utilizare inteligentă a fiecărui loc din baie și oferă spații de depozitare ce le vor permite clienților să aibă mereu la îndemână lucrurile de care au nevoie. Bateriile de baie sau soluțiile dedicate zonei de duș completează și ele amenajarea băii și vin în întâmpinarea unor gusturi variate în materie de design.

Pregătește-ți grădina pentru sezonul rece

Pentru a fi pregătiți de toamnă, clienții care dețin grădină trebuie să facă ultimele retușuri și să ia măsurile potrivite și în această zonă. Catalogul Brico Depôt vine cu o serie de produse conexe ca motocoase și motosape care să ajute la amenajarea eficientă a grădinii pentru sezonul rece și la efectuarea eventualelor plantări de toamnă.

Pe lângă cele de mai sus, Brico Depôt oferă clienților diverse posibilități de plată, printre care și achitarea produselor în rate, prin intermediul instituțiilor financiare partenere. Cardul Brico Depôt aduce o serie de avantaje semnificative, precum 90 de zile pentru returul produselor fără bon fiscal, facturare rapidă și livrarea produselor achiziționate acasă, conform regulamentului.

Catalogul Brico Depôt este disponibil în magazine, pe website, la adresa https://www.bricodepot.ro/catalog/, și în aplicația Brico Depôt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post HTC U12 life se lansează, aducând experiențe impresionante la o valoare nemaivăzută
Next post Acer lanseaza casca Windows Mixed Reality Acer OJO 500