Fie ca vrei sa te relaxezi dupa anul greu ce a trecut sau vrei sa traiesti senzatii tari in noul an, Green Adventure are solutii pentru dorintele fiecaruia!

Haideti alaturi de noi sa simtiti iarna la un alt nivel! Fie ca suntem pe cele mai tari partii din Europa sau incercam viteza alunecarii la snow rafting ori snow tubing , descoperim muntii cernuti cu zapada prin drumetii numai de noi stiute, aventurile alaturi de noi includ intotdeauna o surpriza relaxanta alaturi de prieteni la un pool party, un foc de tabara cu protap, jocuri de grup sau adrenalina la maxim sub clar de luna trasi de snow mobile pe tuburi de zapada!

Pentru iarna aceasta ne-am gandit la cele mai antrenante pachete pentru voi in destinatii accesibile cu cele mai bune conditii de distractie! Scoala de Ski in Austria, Ski si relaxare in Bulgaria, Snow Rafting si Snow Tubing intreaga iarna cu echipament de cea mai inalta clasa pentru o distractie de top alaturi de Green Adventure! Suntem alaturi si de cei care cauta o strategie eficienta de cost pentru organizarea unui team building de excepţie, alegerea unei teme de iarnă fiind o abordare care merită exploatată.

Surprizele se vor tine lant pe parcursul intregului an, asa ca suntem siguri ca aventurile alaturi de noi vor aduce in viata tuturor plusul de adrenalina si inovatie pe care cu totii il cautam in aceste vremuri dominate de monotonia cuvantului criza.

Sa profitam la maxim de timpul ce trece parca mai repede de la an la an si sa ne umplem timpul liber cu activitati diferite de la weekend la weekend! Trebuie sa profitam de iarna care va trece repede dar sa nu uitam ca fiecare anotimp vine cu surprizele si activitatile sale! Primavara ne asteapta la un nou sezon de rafting care ne va purta pe apele repezi create de iarna ce a trecut spre noi senzatii pentru fiecare! Cu experienta anilor trecuti si echipamentul de ultima generatie in domeniu, ghizi atestati international, echipa Green Adventure va asteapta sa traim impreuna aventuri de neuitat!

Cum totul a pornit de la un hobby pentru noi, fiindca iubim natura si sporturile de orice fel, suntem alaturi de toi cei care isi doresc aventuri alaturi de noi sau propriile aventuri verzi prin toate cunostintele noastre in materie de caiace, canoe, barci rafting, echipament rafting, veste de salvare si cate si mai cate pentru a va bucura la maxim de timpul liber!

Daca pe lista cu lucuri de realizat in 2012 se afla aventura de orice fel, weekenduri relaxante, distractie cu prietenii, adrenalina, senzatii noi, Green Adventure este pregatita sa va fie alaturi pentru bifarea rand pe rand a tuturor dorintelor voastre! Iar daca nu v-ati gandit pana acum la o lista cu realizari in acest an, va invitam sa va folositi timpul liber alaturi de noi pentru un an nou plin de amintiri de neuitat!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *